Πραγματοποιήθηκε το 6ο τουρνουά “The cup of Rhodes Knights”

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο (30.4-4.5.2019) το 6ο τουρνουά ποδοσφαίρου των Ιπποτών “The cup of Rhodes knights”. Στη διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από 1000 ποδοσφαιριστές 7 έως 16 ετών. Πήραν μέρος ομάδες από τη Ρόδο, τα Δωδεκάνησα, την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν στο τουρνουά οι: Ιππότες, Α.Σ. Ρόδος, ΓΑΣ Ιάλυσος, Αρένα, Πάνθηρες Ρόδου, ΑΕΡΑ, Φοίβος, Ηρακλής Μαριτσών, Αστέρας Παστίδας, Νίκη Ρόδου, Α.Σ. Χάλκης, Ποσειδώνας Καρπάθου, Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, Α.Ε. Κως, Αργοναύτες Καλύμνου, Α.Ο. Βαθύ, Α.Ο. Νάξου, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, η Ακαδημία Πανεβέζους από την Λιθουανία και η Μπεσίκτας από την Τουρκία.

Τους αγώνες παρακολούθησε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου, η οποία συμμετείχε στην τελετή λήξης και στις απονομές των κυπέλων και μεταλλίων, παραλαμβάνοντας τιμητική πλακέτα από τον εμπνευστή και ιδρυτή του τουρνουά, κ. Γιώργο Δανά.

«Είναι ευχάριστο να πραγματοποιείται στη Ρόδο ένα υψηλού επιπέδου τουρνουά των ακαδημιών ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή ομάδων από τα νησιά μας, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Εύχομαι ο θεσμός αυτός να συνεχιστεί και να αναπτυχθεί. Εμείς, στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια, θέλοντας αυτή η τόσο σημαντική διοργάνωση να καθιερωθεί και να αποτελέσει σταθμό για τα αθλητικά πράγματα του τόπου μας! Επενδύοντας στον Αθλητισμό, επενδύουμε στη νέα γενιά», δήλωσε η κα Παπαβασιλείου.

Ο κ. Δανάς, δήλωσε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια για την έμπρακτη υποστήριξη. Μας βοηθά να αγωνιζόμαστε για την επίτευξη του στόχου μας που είναι η ενίσχυση του τουρνουά και η συμμετοχή περισσότερων ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχοντας συμμάχους, όπως την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο πλευρό μας, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».