Τάκης Πότσος: “Την επόμενη μέρα ο λαός χρειάζεται ένα ισχυρό ΚΚΕ, μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση”

Συνεχίζεται η προεκλογική δραστηριότητα του ΚΚΕ, και στα Δωδεκάνησα  με μπροστάρηδες του υποψήφιους  του κόμματος.

«Τα καλέσματα του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΚΚΕ και κατά συνέπεια προς το εργατικό – λαϊκό κίνημα για ανοχή όταν αναλάβει ο ίδιος τη διακυβέρνηση, πρέπει να προβληματίσουν τους εργαζόμενους. Στην πραγματικότητα, ζητούν άλλοθι, ζητούν λευκή επιταγή, για να συνεχίσουν με λυμένα χέρια το σημερινό αντιλαϊκό δρόμο.

Η αξίωση του ΣΥΡΙΖΑ να έχει την ανοχή του ΚΚΕ, συνοδεύεται και από τον αισχρό ισχυρισμό ότι αν δεν κάνει κάτι τέτοιο το ΚΚΕ, «απέχει»! Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει ανοχή στην κυβέρνησή του και κατά συνέπεια ζητά από τους εργαζόμενους αποχή από τους αγώνες, την ταξική πάλη. Ζητώντας ανοχή, ζητάνε παροπλισμένο εργατικό κίνημα, γιατί γνωρίζουν πως την επόμενη ημέρα των εκλογών, όλα αυτά που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση θα είναι εδώ. Γιατί γνωρίζουν πως θα διαψεύσουν γρήγορα αυταπάτες και ψεύτικες ελπίδες. Αυτό που θέλουν να εμποδίσουν είναι τη δυνατότητα του λαού να οργανώνει την αντιπολίτευσή του στην αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική που θα συνεχίζεται, τη στιγμή που θα κυβερνούν μαζί διάφοροι πρόθυμοι.

Την  επόμενη λοιπόν  μέρα ο λαός χρειάζεται ένα ισχυρό ΚΚΕ, μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση……»  τόνισε ο Τάκης Πότσος γραμματέας της Τ.Ε. Δωδεκανήσου του ΚΚΕ, και υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου, σε περιοδεία η οποία πραγματοποιήθηκε στον Ιαλυσό.