Σε υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου και στη λαϊκή αγορά βρέθηκε η Μαρία Αγγέλου

Στη λαϊκή αγορά της Ρόδου βρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μαρία Αγγέλου και Μιχάλης Μπαλλάς, χθες Τετάρτη, συνοδευόμενοι από τα εξης μέλη της συντονιστικής  επιτροπής Ρόδου και εκπροσώπους της νεολαίας του κινήματος, Νεκτάριο Πολίτη, Γιωργο Γαλιατσο, Τσιμπούκα Μανώλη.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης δήλωσαν τα εξής: «Εμείς δεν περιμένουμε την προεκλογική περίοδο για να επιστρεφθούμε τις λαϊκές αγορές του νησιού. Δεν τις σταματήσαμε από το 2012 ποτέ. Γι’ αυτό και είναι τέτοια η αποδοχή μας από τους επαγγελματίες του χώρου. Μας γνωρίζουν και τους γνωρίζουμε προσωπικά. Ξέρουμε τα προβλήματά τους και γι’ αυτό θα είμαστε εδώ και μετά τις εκλογές».

Στη συνέχεια βρέθηκε κ οντά στους εργαζομένους του δήμου Ρόδου και τους αστυνομικούς της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Ρόδου, η υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μαρία Αγγέλου, χθες ημέρα Τετάρτη, συνοδευόμενη από τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής Ρόδου και της νεολαίας του κινήματος, Νεκτάριο Πολίτη και Μανώλη Τσιμπούκα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της συναντήθηκε και με τον διευθυντή της Γενικής Ασφάλειας, ———-.

Σήμερα Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, η Μαρία Αγγέλου θα βρίσκεται στην Κάλυμνο και αύριο 16 Ιανουαρίου στην Κω στην προσπάθεια της να βρεθεί κοντά σε όσο το δυνατόν περισσότερους Δωδεκανήσιους.