Πληθώρα συλλήψεων σε Ρόδο απο τις διωκτικές αρχές


Σύλληψη 2 ημεδαπών για κλοπές στη Ρόδο        α)Την 10-02-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 39χρονη ημεδαπή η οποία αφαίρεσε χρήματα από δωμάτιο καταλύματος που διέμενε 52χρονη ημεδαπή.
β)Την 11-02-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 34χρονος ημεδαπός ο οποίος αφαίρεσε δυο εκκλησιαστικά σκεύη από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου (κοιμητήριο). Επίσης, απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός ο οποίος αφαίρεσε χρήματα από καφενείο στην πόλη της Ρόδου.

Σύλληψη  2 ημεδαπών για ηχορύπανση από καταστήματα στη Ρόδο   Την 10/11-02-2018 νυχτερινές ώρες συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 49χρονη και  60χρονος ημεδαποί οι οποίοι λειτουργούσαν κατά περίπτωση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη  ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο        Την 11-02-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Νότια Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, 49χρονος ημεδαπός γιατί βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε  ακατέργαστη κάνναβη βάρους -1,5- γραμμαρίων.

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στη Ρόδο   Την 11-02-2018 το βράδυ συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 42χρονος ημεδαπός για παραβίαση όρων που του επιβλήθηκαν με καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για  πλαστογραφία και απόπειρα απάτης επί δικαστηρίου.

Σύλληψη 2 μη νόμιμων αλλοδαπών στη Ρόδο       Την 12-02-2018 το βράδυ συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 23 και 31 ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη 2 αλλοδαπών για πλαστογραφία στην Κω  Την 11-02-2018 το απόγευμα συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, δυο υπήκοοι Ιράκ (άνδρας και γυναίκα) ηλικίας 31 και 35 ετών γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Το πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια