Για δεν υπάρχει χρόνος για αναποφάσιστους ; Γράφει η Πίτσα Χατζή

Διότι η Ρόδος δεν έχει πλέον την πολυτέλεια να μετρήσει άλλες χαμένες ευκαιρίες .Οι Δημοτικές εκλογές της Κυριακής είναι ουσιαστικές και κρίσιμες καθώς θα καθορίσουν αν τα επόμενα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης του τόπου θα είναι παραγωγικά ,θα βγάλουν τον τόπο απο τα σημερινά αδιέξοδα και θα επαναπροσδιορίσουν την ανταγωνιστική ταυτότητα της Ρόδου μέσα και έξω απο την Ελλάδα .

Ο Χατζής Χατζηευθυμίου είναι ενας άνθρωπος με εμπειρία , γνήσιος , πείσμων και γνώστης των προβλημάτων της πόλης αλλά και ολόκληρου του νησιού. Εχει αποδείξει και στο παρελθόν απο την θέση του Δημάρχου της πόλης της Ρόδου οτι ,και ΜΠΟΡΕΙ και ΤΟΛΜΑ .Ήταν ο μοναδικός εν ενεργεία Δήμαρχος που τόλμησε να συγκρουσθεί με οργανωμένα συμφέροντα και να αποποιηθεί της κομματικής του ταυτότητας υπερασπιζόμενος αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα του τόπου του. Αυτό απο μόνο του είναι απόδειξη της αποφασιστικότητας που τον διακρίνει αλλά και των κινήτρων του.

Τα έργα που ολοκληρώθηκαν επι Δημαρχίας του σε διάστημα λιγότερο των 3,5 χρόνων οπως : η Νέα Μαρίνα ,ο Περιφερειακός δρόμος στο Ζέφυρο ,η Ανάπλαση της περιοχής στα Κρητικά και η ανακατασκευή του δρόμου, το λιμάνι της Ακαντιάς ,η απομάκρυνση των Σιλό απο το λιμάνι , η ανάπλαση της περιοχής του οικισμού των Αγ.Αποστόλων ,η κατασκευή πεζοδρομίων σε συνοικίες ,η ανάπλαση της πλ.Αγ.Νικολάου ,η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης η επαναλειτουργία της Αίθουσας στο Ροδίνι ,η αξιοποίηση του Θέρμαι που έδωσε ξανά ζωή στο κέντρο της πόλης η ενίσχυση του στόλου της ”ΡΟΔΑ” με 10 νέα σύγχρονα λεωφορεία,η σοβαρή προσπάθεια που έγινε απο πλευράς Δήμου για την ανάληψη της φροντίδας και ευθύνης που προκύπτει και βάσει Νόμου , για τις συνθήκες διαβίωσης των αδέσποτων ζώων στο Δημοτικό Κυνοκομείο ,με μια σειρά παρεμβάσεων τόσο στο κτιριακό συγκρότημα ,οσο και στην επέκταση και κατασκευή νέου χώρου στέγασης με επιπλέον σπιτάκια αλλά και αύλησης των ζώων καθώς επίσης η εξεύρεση νέου κατάλληλου χώρου για την δημιουργία νέου και σύγχρονου Κυνοκομείου κάτι που δυστυχώς δεν αξιοποιήθηκε απο την σημερινή Δημοτική αρχή , αλλά και μια πλειάδα ακόμη σημαντικών παρεμβάσεων και έργων , είναι εγγύηση και παρακαταθήκη για την νέα εντολή που θα δώσει ο Ροδιακός λαός στον Χατζή Χατζηευθυμίου.

Η αξιοπιστία άλλωστε είναι το χαρακτηριστικό της πολιτικής του πορείας και αυτό αναγνωρίζεται απο τους πολίτες. Εμπιστευόμενοι τον Χατζή Χατζηευθυμίου για Δήμαρχο της Ρόδου ,δίνουμε μια ουσιαστική και αληθινή ευκαιρία ,στον τόπο που ζούμε και δουλεύουμε να αναπτύξει σωστά τις δυνατότητες του και να κάνει πολλά βήματα μπροστά για το συμφέρον ολων μας . Ο συνδυασμός ”ΡΟ.ΔΗ ” με επικεφαλής τον Χατζή Χατζηευθυμίου μαζί με μια μεγάλη ομάδα που αποτελείται απο ικανούς ,έντιμους και δυναμικούς συμπολίτες μας οι οποίοι πλαισιώνουν την παράταξη ”Ροδιακή Δημιουργία” είναι η μοναδική αξιόπιστη φωνή στις εκλογές της 18ης Μαιου.

Προσωπικά επέλεξα να στηρίξω τον Χατζή Χατζηευθυμίου γιατί πιστεύω στο πρόγραμμα ,την δυναμική και την σοβαρότητα του και είμαι απόλυτα πεπεισμένη οτι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί οτι μπορούμε να βγάλουμε τη Ρόδο απο την στασιμότητα και το τέλμα που εχει οδηγηθεί . Η μετριότητα ,η αλαζονεία και η αδιαφάνεια δεν είναι έμβλημα της παράταξης μας . Αγωνιζόμαστε με πίστη και αποφασιστικότητα ενάντια σε οτι κακοποιεί την πόλη μας, προσβάλει την νοημοσύνη την δική μας , των συμπολιτών μας και κυρίως πλήττει τα συμφέροντα του τόπου μας.

Pin It on Pinterest