Επίσημη πρεμιέρα για την ταινία «Περιπέτεια στο Αιγαίο» που γυρίστηκε στην Κω [video]

Επίσημη πρεμιέρα κάνει η ελληνο-φινλανδικής παραγωγής ταινία,…
Περιπέτεια στο Αιγαίο, την οποία στηρίζει ως συμπαραγωγός ο ΟΤΕ TV, τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στα Village Cinemas @the mall Athens στις 20.00, με τη συμμετοχή των πρωταγωνιστών και των συντελεστών της…

Η Περιπέτεια στο Αιγαίο βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες πανελλαδικά στις 8 Ιανουαρίου 2015 από την Audio Visual, και μέσα στο 2015 θα προβληθεί στα κινηματογραφικά κανάλια OTE CINEMA, σε α’ τηλεοπτική προβολή.

Ο ΟΤΕ ΤV εξασφάλισε για 50 συνδρομητές από μία διπλή πρόσκληση για να δουν πρώτοι την ταινία, στην επίσημη πρεμιέρα μαζί με τους πρωταγωνιστές της. Τα εισιτήρια θα διατεθούν μέσω διαγωνισμού και, για τη συμμετοχή τους, οι συνδρομητές μπορούν να στείλουν το μήνυμα ΠΡΕΜΙΕΡΑ στο 19129[1], έως τις 14 Δεκεμβρίου, προκειμένου να μπουν στην κλήρωση.

Στην πανέμορφη Κω, η Αντριάνα γνωρίζει τoν Τόνι, που έχει έρθει για διακοπές με την οικογένεια του από την Φινλανδία και μεταξύ τους αναπτύσσεται μία τρυφερή σχέση αγάπης. Με φόντο το Αιγαίο, τα δυο παιδιά μαζί με τα αδέλφια του Τόνι, Αλέξι και Βέτι, θα μπλεχτούν άθελα τους σε μια επικίνδυνη περιπέτεια: Η Αντριάνα έχει πέσει θύμα απαγωγής από μια σπείρα αρχαιοκάπηλων, που έχει βάλει στο μάτι το χαμένο θησαυρό ενός παλιού θρύλου του νησιού. Τα τρία αγόρια κινούν γη και ουρανό για να σώσουν την Αντριάνα και να βρουν το θησαυρό.

Περιπέτεια με φόντο τις ελληνικές θάλασσες, η ταινία συγκεντρώνει ένα εξαιρετικό καστ, με τους Ιφιγένεια Τζόλα (από το τηλεοπτικό Νησί), Ορφέα Αυγουστίδη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Γιάννη Στάνκογλου, Ναταλία Δραγούμη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Έφη Παπαθεοδώρου, Θανάση Σαράντο, Πάνο Κρανιδιώτη και Γιάννη Ζουγανέλη. Πρωταγωνιστούν ακόμη οι Nuutti Konttinen, Veikka Vainikka, Emil Auno, Laura Malmivaara και Ville Myllyrinne από την Φινλανδία.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Taavi Vartia, την παραγωγή ο Jarkko Hentula και η φινλανδική εταιρεία παραγωγής Yellow Group, σε συνεργασία με την ελληνική Inkas Films, επιδοτούμενη από το Ελληνικό αλλά και το Φινλανδικό Κέντρο Κινηματογράφου.