Ο Χατζής Χατζηευθυμίου δίπλα στους πολίτες και τα προβλήματα του τόπου

·         Συνεχίζονται οι περιοδείες του επικεφαλής της παράταξης Ροδιακή Δημιουργία κ Χατζή Χατζηευθυμίου στο νησί της Ρόδου.

·         Περιοδεία του Χατζή Χατζηευθυμίου  στην Δημοτική ενότητα Πεταλουδών και σε συνοικίες της Ρόδου, συνοδεία δημοτικών, τοπικών συμβούλων και  στελεχών της παράταξης.

·         Δηλώσεις του κ Χατζηευθυμίου  για την ανάγκη έγκαιρης πρόληψης φυσικών καταστροφών και των σχεδιασμό έργων υποδομής υπερτοπικής κλίμακας:

“Οι νέοι έβαλαν τα γυαλιά στους καρεκλοκενταυρους στους μαυρογυαλούρους και τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη”

 

·         Το τριήμερο Τρίτη έως Πέμπτη Μαΐου 2014 συνεχίστηκαν οι περιοδείες του επικεφαλής της παράταξης ΡΟ.ΔΗ. κ Χατζή Χατζηευθυμίου στην Δημοτική Ενότητα Πεταλουδών και σε συνοικίες της πόλης της Ρόδου.

            Αναλυτικότερα την Τρίτη 6 Μαίου ο κ Χατζηευθυμίου επισκέφτηκε διαδοχικά το Παραδείσι και την Κρεμαστή συνοδευόμενος από τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους.

            Κατά την παραμονή του στο Παραδείσι ο κ Χατζηευθυμίου συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους για τα προβλήματα που βίωσαν από την εφαρμογή του Καλλικράτη.

            Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης ΡΟ.ΔΗ  που αξιοποιώντας τα άρθρα 83 & 84 δίνουν την δυνατότητα να ξαναζωντανέψουν τα χωριά της Ρόδου, µε τοπικά συµβούλια που θα έχουν πόρους και αρµοδιότητες για έργα και δράσεις.

            Παράλληλα ο κ Χατζηευθυμίου προέβη σε αυτοψία των εγκαταστάσεων του  Αερολιμένα και της γέφυρας Κρεμαστής όπου πραγματοποίησε την παρακάτω δήλωση:

            “Η γέφυρα Κρεμαστής αποτελεί την κύρια πύλη εισόδου τουριστών στο νησί μας ένας από τους δύο σημαντικότερους άξονες μετακίνησης πολιτών και προϊόντων.

            Δυστυχώς έπρεπε για ακόμη μία φορά να γίνουμε μάρτυρες ανεπίτρεπτων καταστάσεων ώστε να συγκινηθούν εκ των υστέρων οι πολιτικά “υπευθυνοι”.

            Από την πλευρά μας ως υπεύθυνη παράταξη  θεωρούμε ότι η έγκαιρη αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών και ο σχεδιασμός έργων υπερτοπικής κλίμακας, αποτελεί την λύση ώστε να απεγκλωβιστούμε από το χθες και όσα μας πλήγωσαν.

            Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και ειδικά στους νέους ανθρώπους.

            Νέους ανθρώπους όπως οι μαθητές του σχολείου Ροδίων Παιδεία που συνάντησα, οι οποίοι έβαλαν τα γυαλιά στους μαυρογυαλούρους, στους καρεκλοκένταυρους και στον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη.

            Νέους ανθρώπους που απέδειξαν ότι με μερικές χιλιάδες ευρώ θα είχαν αποφευχθεί πολλά….

            Νέους και άφθαρτους ανθρώπους όπως η πλειοψηφία των μελών του συνδυασμού μας.

            Από τις 18 Μαΐου η Ροδιακή Δημιουργία θα αποτελέσει το πολιτικό όχημα ώστε οι νέοι άνθρωποι να διεκδικήσουν το μέλλον που τους αξίζει”

            Τέλος ο κ Χατζηευθυμίου συνοδευόμενος από τα στελέχη της παράταξης ΡΟ.ΔΗ. συνομίλησε τόσο με πολίτες και Δημοτικούς υπαλλήλους εντός του τέως Δημαρχείου Κρεμαστής  όσο  και  πληθώρα κατοίκων από στα γύρω καταστήματα.

·         Την Τετάρτη 7 και Πέμπτη 8 Μαΐου ο επικεφαλής της παράταξης ΡΟ.ΔΗ. κ Χατζηευθυμίου συνέχισε την περιοδεία σε συνοικίες της Ρόδου.

            Πιο συγκεκριμένα ο κ Χατζηευθυμίου  συνοδεία στελεχών και υποψηφίων τοπικών και δημοτικών συμβούλων της παράταξης ΡΟ.ΔΗ., επισκέφτηκε διαδοχικά τις συνοικίες του Αγ. Ιωάννη, των Αγ Αναργύρων, τους Αγ Αποστόλους, του Αγ Στεφάνου, της Καζέρμας και τις εργατικές κατοικίες.

            Κατά την παραμονή του ο κ Χατζηευθυμίου συνομίλησε με κατοίκους, οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα τους και την αίσθηση εγκατάλειψης των οικισμών τους.

            Ιδιαίτερη μνεία έγινε από τους κατοίκους στα έργα υποδομής που πραγματοποιήθηκαν επί Δημαρχίας του κ Χατζηευθυμίου την περίοδο 2006-2010 αλλά και την καλή εικόνα που παρουσίαζε η πόλη στον τομέα της καθαριότητας σε αντίθεση με τη σημερινή.

            Επιπρόσθετα ο κ Χατζηευθυμίου μαζί με τα μέλη της παράταξης ΡΟ.ΔΗ. επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του ΡΟ.ΔΑ. όπου συνομίλησε με εργαζομένους για την λειτουργία της επιχείρησης και τα εργασιακά τους θέματα.

            Αντίστοιχα έγινε αναφορά στο έργο της περιόδου της Δημαρχίας του κ Χατζηευθυμίου και την αναβάθμιση του στόλου και των παρεχόμενων υπηρεσιών της επιχείρησης.

            Κλείνοντας την τριήμερη περιοδεία του ο κ Χατζηευθυμίου μετέβη στην πλατεία Δημαρχείου όπου πραγματοποιούσε εκδήλωση ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Ρόδου και συναντήθηκε με την πρόεδρο κ Δελαπόρτα,  τα μέλη του Δ.Σ. και πολίτες.

Pin It on Pinterest