Παπακαλοδούκας Γιώργος: “Ο δικός σας άνθρωπος στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου “

Παπακαλοδούκας Γιώργος

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου

με τη Νησιωτική Ανατροπή

Ο δικός σας άνθρωπος στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Φίλες και φίλοι νησιώτες,

Στις εκλογές του Μαΐου θα είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου με τον συνδυασμό “Νησιωτική Ανατροπή” του υποψήφιου Περιφερειάρχη Μπενέτου Σπύρου. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι ενεργά με την πολιτική και οφείλω να σας διαβεβαιώσω οτι στα 36 μου αυτή η επιλογή ειναι συνειδητή, έχοντας πλήρη συναίσθηση ότι η ανάμειξη μου με τα κοινά του τόπου μου, εν προκειμένω των νησιών μας, είναι ένα χρέος και μια υπόσχεση ανελλιπούς θυσίας στο βωμό του κοινού συμφέροντος. Οι λανθασμένες πολιτικές επιλογές του παρελθόντος θα πρέπει να μας γίνουν μάθημα, ώστε να προβούμε σε ορθές λύσεις, για να βγούμε απο το τέλμα που μας έφεραν οι προηγούμενες πολιτικές του “ζην” και να προχωρήσουμε, για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ενός βιοτικού και ποιοτικού επιπέδου που θα μας διασφαλίσει το “ευ ζην”. Αν το μέλλον ανήκει σε μας τους νέους, στηρίξτε την προσπάθεια μας να το φτιάξουμε, όπως το ονειρευόμαστε.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Γιώργος Παπακαλοδούκας γεννήθηκε στη Ρόδο το 1978 και κατάγεται από τη Σύμη.  Αποφοίτησε από το Πανορμίτειο Γυμνάσιο και Λύκειο Σύμης. Κατόπιν φοίτησε στη φιλοσοφική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συγκεκριμένα στο  κλασικό τμήμα της Φιλολογίας. Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές (master) στην εφαρμοσμένη Γλωσσολογία και διδασκαλία της ελληνικής ως ξένης γλώσσας στο γλωσσολογικό τμήμα της Φιλολογίας Αθηνών. Αναγορεύεται διδάκτωρ στη μεθοδολογία και διδασκαλία των ξένων γλωσσών τον προσεχή Ιούνιο. Είναι επίσης φοιτητής της Νομικής σχολής στο τρίτο έτος. Στο παρελθόν διετέλεσε συντονιστής και υπεύθυνος των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Σύμης για εννιά χρόνια, την περίοδο 2002-2011. Από το 2008 εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η συστράτευσή του με την «Νησιωτική Ανατροπή» του Σπύρου Μπενέτου προκύπτει από την ανάγκη του να αγωνιστεί δίπλα σε ανθρώπους που διαθέτουν  όραμα, αποφασιστικότητα, τόλμη, ανιδιοτέλεια, πατριωτισμό και διεθνιστικό συνάμα πνεύμα.

Είναι το έβδομο παιδί από πολύτεκνη εννιαμελή οικογένεια και αγωνίζεται για την εξάλειψη των ανισοτήτων και της δημογραφικής συρρίκνωσης της χώρας μας.

Σε αυτή την αλλαγή της κυβερνητικής πλεύσης που διαγράφεται και είναι πλέον έκδηλη, θεωρεί χρέος όλων να αγωνιστούμε για την ανατροπή ως Ευρωπαίοι πολίτες, προωθώντας τα νησιά μας από τη Σύρο… μέχρι και το Καστελόριζο, για να δημιουργήσουμε ένα υγιές, ποιοτικό, ανθρώπινο, βιώσιμο οικιστικό και τουριστικό περιβάλλον.

Pin It on Pinterest