Περιοδεία της Νησιωτικής Ανατροπής στα χωριά Μονόλιθο Σιάννα, Κρητηνία αλλά και στην λαϊκή αγορά Αγ. Δημητρίου

Περιοδεία στα χωριά Μονόλιθο Σιάννα, Κρητηνία αλλά και στην λαϊκή αγορά Αγ. Δημητρίου πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με την «Νησιωτική Ανατροπή» Μιχάλης Κόκκινος συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους της παράταξης.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο ο Μ. Κόκκινος περιόδευσε στη λαϊκή αγορά του Αγίου Δημητρίου όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους παραγωγούς ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον πρωτογενή τομέα και το εμπόριο αλλά και τις συγκοινωνίες από τις οποίες, αρκετές φορές, εξαρτάται η μεταφορά τροφίμων για την κάλυψη βασικών αναγκών στην αγορά του νησιού.

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης συνομίλησε επίσης και με συμπολίτες μας, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν θερμά, και δήλωσαν την συμπαράστασή τους στον αγώνα που δίνουν τα στελέχη της «Νησιωτικής Ανατροπής» με επικεφαλής τον Μπενέτο Σπύρου.

Την Κυριακή 27 Απριλίου ο Μ. Κόκκινος μαζί με υποψήφιους συμβούλους της παράταξης μετέβη στην Μονόλιθο όπου και παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία στην εκκλησία του πολιούχου Αγίου Θωμά  αλλά και την τελετή μνήμης για τους Αντιστασιακούς του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με τις επισκέψεις στα χωριά Σιάννα και Κρητηνία όπου τόσο ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης όσο και οι άλλοι υποψήφιοι της παράταξης συναντήθηκαν  με κατοίκους και επαγγελματίες και άκουσαν τα προβλήματά τους.
Σας καλούμε όλες και όλους να ξεκινήσουμε μαζί μια δημιουργική ανατροπή στο Νότιο Αιγαίο.

 

Pin It on Pinterest