ΠΕΔΕ Νέας Δημοκρατίας: «Οι ψηφοφόροι δεν αποτελούν μπλε χάπι για εξουσιολάγνους συντρόφους »

ΠΕΔΕ Νέας Δημοκρατίας τοπικό ΣΥΡΙΖΑ:

«Οι ψηφοφόροι δεν αποτελούν μπλε χάπι για εξουσιολάγνους συντρόφους »

Με φανφάρες, μαθήματα μυθολογίας και κατεβατά κλεμμένα από το διαδίκτυο  προσπαθούν να καλύψουν την επικοινωνιακή απρέπεια του Προέδρου τους και την πολιτική τους γύμνια.

Προσπαθούν να πείσουν ότι όλοι οι πολίτες και τα ΜΜΕ της χώρας έκανα λάθος που εξέλαβαν ως  ρεβανσιστικό και σεξουαλικό υπονοούμενο όσα εκστόμισε ο ανεκδιήγητος κ Τσίπρας.

Το ότι οι ίδιοι και ο Αρχηγός τους αρέσκονται σε πολιτικές μυθοπλασίες το είχαμε καταλάβει αφού υιοθέτησαν πληρως τη μύθο του κ Παπανδρέου ότι « Λεφτά Υπάρχουν».

Το ότι θα προσπαθούσαν να κακοποιήσουν το νόημα των μύθων του Αισώπου για να θίξουν αντιπάλους και την συντριπτική πλειοψηφία τους εκλογικού σώματος δεν το περιμέναμε.

Το υπονοούμενο αυτό άλλωστε ο κ Τσίπρας το απεύθυνε σύμφωνα και με την ομιλία του προς τους οπαδούς του κόμματος καλώντας τους να του δώσουν ώθηση να πραγματοποιήσει την «απειλή του». Αντίθετα οι σύντροφοι ψευδώς αναφέρουν ότι το απεύθυνε στον πρωθυπουργό.

Η πείνα για εξουσία μπορεί να έχει προκαλέσει έξαψη τους «συντρόφους» αλλά το σίγουρο είναι ότι οι ψηφοφόροι όλων των κομμάτων δεν αποτελούν «μπλε χάπι» για εξουσιολάγνους.

Σε ότι αφορά την δημοκρατική φίμωση με λαβες πάλης του ατυχούς συμπολίτη μας με εμφανή προβλήματα υγείας  που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί στον ηγέτη της Βόρειας Κορεάς, οι σύντροφοι ούτε λέξη.

Να τους θυμίσουμε ότι την ίδια ώρα η προσωπική φρουρά του κύριου Τσίπρα υπό την κατακραυγή της κοινής γνώμης  ζήτησε έστω και υποκριτικά συγγνώμη για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους.

Βέβαια δεν περιμέναμε από τους συντρόφους του 3% που χρόνια παρότι μικρή μειοψηφία «τραμπούκιζαν» και διέκοπταν βίαια εκδηλώσεις, όργανα, θεσμούς να νιώσουν τώρα την ανάγκη για μία συγγνώμη. Ειδικά τώρα  που πρόσκαιρα δημοσκοπικά έχει φουσκώσει ο πολιτικός τους οίστρος.

Οι κυβερνήσεις κύριοι του ΣΥΡΙΖΣΑ δεν εκλέγονται μέσω δημοσκοπήσεων αλλά μέσω της λαϊκής βούλησης όπως εκφράζεται στην κάλπη.

Η έπαρση και η αλαζονεία κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καλός σύμβουλος και σας καλούμε να περιορίσετε την πολιτικής libido εσείς και ο αρχηγός σας.

Σε ότι αφορά τις αντιφατικές δηλώσεις των στελεχών τους για όλα τα θέματα ούτε λέξη.

Πρόκειται για καθαρά «γκεμπελιστικη» επικοινωνιακή τακτική ώστε οι μισοί να «χαιδευουν» τα αυτιά των ακροαριστερών συνιστωσών και οι άλλοι μισοί να καθησυχάζουν το μέσο πολίτη.

Η πλειοψηφία των πολιτών όμως έχει κατάλαβε την πολιτική υποκρισία σας και την βαθύτατη αντιδημοκρατική σας νοοτροπία και συμπεριφορά.  Απόδειξη αποτελεί ότι όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές σας, κόντρα στο σύνταγμα παραιτήθηκαν προκαταβολικά από τις έδρες τους αν διαφωνήσουν με το κόμμα. Αυτή είναι η Δημοκρατία σας και γι’ αυτό κόψατε τους πάντες από τα ψηφοδέλτια της Δωδεκανήσου για να μείνετε «τρεις και ο κούκος».

Η οριστική απάντηση στην έπαρση, στις απειλές και τις ακραίες αντιλήψεις που εκπροσωπείτε κύριοι του 3% θα δοθεί από τον Ελληνικό και Δωδεκανησιακό λαό στις κάλπες.

 

Γραφείο τύπου της Περιφερειακής Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ

Πεταλάς Σάββας Τάκης Μιχαήλου

Pin It on Pinterest

Share This