Πάτρα – Λέων: Έχουν αποκλειστεί τα παθολογικά και γενετικά αίτια για την Ίριδα και την Μαλένα

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μίλησε στην εκπομπή «Live News» και αναφέρθηκε στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας, τονίζοντας σύμφωνα με τον ίδιο, πως φέρεται να έχουν αποκλειστεί όλες οι πιθανότητες, ώστε οι θάνατοι της Ίριδας και της Μαλένας να μην οφείλονται σε παθολογικά ή γενετικά αίτια.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία, δεν πρόκειται ούτε για παθολογικό θάνατο, ούτε για κάποιο άλλο γενετικό αίτιο», είπε χαρακτηριστικά για τα παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Κατευθυνόμαστε σε έναν εξωγενή παράγοντα, ο οποίος φαίνεται να έχει καθοριστεί», πρόσθεσε στη συνέχεια, αναφερόμενος στο πού φέρεται να στρέφονται οι έρευνες.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τον ίδιο, φέρεται να υπάρχουν σαφείς ενδείξεις, ότι κάτι έφραξε το στόμα της Ίριδας του μικρότερου παιδιού, καθώς σε δηλώσεις που είχε κάνει στο Star, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά το εξής: «Στο βρέφος υπάρχουν σαφείς ενδείξεις. Το μόνο τραύμα είναι εντός της στοματικής κοιλότητας το οποίο σημαίνει μετά βεβαιότητας ότι το πανάκι βρέθηκε στο στόμα του μωρού και εμποτίστηκε με το αίμα από τραύμα που έφερε το βρέφος στη στοματική κοιλότητα από πριν».

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This