Παράπονα και για τις εκδηλώσεις στις Πηγές Καλλιθέας – Σίγουρα τις κάνετε για τα παιδιά;

Πέραν των αρνητικών εντυπώσεων που προκάλεσε η χθεσινή εκδήλωση στο Θέρμαι με τους πολίτες να φεύγουν αγανακτισμένοι και ταλαιπωρημένοι απο τον χώρο που αποδείχθηκε ακατάλληλος, ίσως και επικίνδυνος (συνωστισμός, ιπτάμενα φαναράκια με φωτιά που κολλούσαν στα κλαδιά, τουαλέτες βρώμικες απο την χρήση, καμία πρόβλεψη σε έκτακτο περιστατικό με μποτιλιαρισμένους δρόμους) για μεγάλες εκδηλώσεις, παράπονα κάνουν αναγνώστες στο Rodosreport και για τις εκδηλώσεις στις Πηγές Καλλιθέας.

Όπως αναφέρει οικογένεια που επισκέφθηκε χθες το απόγευμα τον χώρο οι υπάλληλοι-υπεύθυνοι του χώρου τους έδιωχναν στις έξι παρά το απόγευμα καθώς ο χώρος έκλεινε για το κοινό. Οι συμπολίτες μας αναρωτήθηκαν για ποιόν γίνονται τελικά οι εκδηλώσεις αφού τα παιδιά δεν μπορούν να ευχαριστηθούν τον χώρο στολισμένο και φωταγωγημένο τη νύχτα.

Τα Χριστούγεννα είναι διακόσμηση, αστέρια, φωτισμός και όλο αυτό το μαγευτικό θέαμα για τα μάτια των παιδιών που αναδεικνύεται την νύχτα και θα βάλει τα παιδιά στην μαγεία των Χριστουγέννων. Καλές οι εκδηλώσεις την ημέρα αλλά έπρεπε να συνεχίζονται και το βράδυ μέχρι τις 8-9.

Τα Χριστούγεννα συνδέονται με τον διάκοσμο που φωταγωγείται και τα κάνει ιδιαίτερα και μαγικά. Αν δεν το κάνουμε αυτό για τα παιδιά ποιο το νόημα για αυτές τις εκδηλώσεις ;

Pin It on Pinterest

Share This