Φωταγωγήθηκε χθες το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ρόδου – Τεράστια ταλαιπωρία για τους πολίτες στο κέντρο

Φωταγωγήθηκε χθες το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Ρόδο υπο τους ήχους των Stavento και Ευης Αδάμου που τραγούδησαν στην εκδήλωση .

Η Ρόδος τις τελευταίες μέρες έχει φορέσει τα γιορτινά της και ο κόσμος λόγω και των καλών ημερών απο καιρικής άποψης ξεχύνεται στους δρόμους για να ζήσει λίγη απο την μαγεία των Χριστουγέννων .

Η εκδήλωση χθες έκρυβε όμως και ατελείωτη ταλαιπωρία για τον κόσμο που επιχείρησε να κατέβει στο κέντρο, καθως το πάρκο Θέρμαι αποδείχθηκε πολύ μικρό και ακατάλληλο για εκδηλώσεις μεγάλου ενδιαφέροντος , ενώ όσοι ήθελαν να προσεγγίσουνε το κέντρο οδικός, η ουρά των αυτοκινήτων έφτανε πιο πέρα και απο τον Άγιο Φραγκίσκο με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί πολύς κόσμος.

Στο δε πάρκο Θέρμαι ο κόσμος ήταν επικίνδυνα στοιβαγμένος ο ένας πάνω στο άλλο και είχαν “ξεχυθεί” και εκτός πάρκου. Λίγοι ήταν αυτοί που κατάλαβαν πότε φωταγωγήθηκε το δέντρο, λίγοι ήταν αυτοί που άκουσαν την μπάντα του Δήμου και λίγοι ήταν και αυτοί που άκουσαν το μουσικό πρόγραμμα. Όσοι κατέβηκαν στην πόλη απο τα χωριά με αγανάκτηση έφτασαν στην πόλη και με αγανάκτηση έφυγαν.

Δυστυχώς η επιλογή του σημείου και ο σχεδιασμός των εκδηλώσεων ήταν πολύ κακός.

Pin It on Pinterest

Share This