Γ.Παππάς: «…με το Ελληνικό φιλότιμο, με την προσπάθεια, με τη δυναμική θα πάμε μπροστά…

Γ.Παππάς: «…με το Ελληνικό φιλότιμο, με την προσπάθεια, με τη δυναμική θα πάμε μπροστά… – … οι εκλογές στις 25 Ιανουαρίου είναι σημαντικές για την Δωδεκάνησο…»
Συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ στην Κώ παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Ιανουαρίου 2015, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Ν.Δ. κ. Γιάννης Παππάς, καθώς στο νησί του Ιπποκράτη κατέληξε η περιοδεία του στα νησιά του βορείου συγκροτήματος
Σε δηλώσεις του, επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:
«…πρέπει όλοι μας πραγματικά την Κυριακή 25 Ιανουαρίου να καταλάβουμε ότι η ψήφος μας έχει μεγάλη σημασία και μεγάλη αξία, ειδικά εμείς οι Δωδεκανήσιοι οι οποίοι ζούμε στη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού.
Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τους ανθρώπους οι οποίοι καθημερινά από αυτά που λένε για την οικονομία μάς απογοητεύουν και, φυσικά, αυτά τα οποία έχουν πει για τον τουρισμό είναι πραγματικά έξω και πέρα από τα όρια της φαντασίας.
Δεν μπορούμε να λέμε ψέμματα και να χρησιμοποιούμε λαϊκισμούς όταν μιλάμε στον κόσμο. Με το Ελληνικό φιλότιμο, με την προσπάθεια, με τη δυναμική θα πάμε μπροστά.
Οι εκλογές στις 25 Ιανουαρίου είναι σημαντικές για την Δωδεκάνησο, σημαντικές πάνω από όλα για την Ελλάδα αλλά πολύ σημαντικές για τη Δωδεκάνησο.
Περιόδευσα, πήγα σε όλα τα νησιά μας, προσπάθησα με όλους τους τρόπους, με όλα τα μέσα να βρεθώ κοντά σε κάθε νησιώτη.
Ο κόσμος μπορεί να αισθάνεται μέσα του κάτι αλλά όλοι γνωρίζουν και όλοι λένε ότι τώρα δεν πρέπει να αλλάξουμε πορεία…»
Ο κ. Παππάς επέστρεψε στη Ρόδο όπου πραγματοποιεί περιοδείες στην πόλη.

Pin It on Pinterest