Βασίλης Παπανικόλας: Δεν ισχύουν αυτά που γράφουν. Θερμοκοιτίδες έχουμε!

Ο,τι θέλουν γράφουν για το Νοσοκομείο του νησιού μας!  Είναι γνωστό ότι εδώ και αρκετό καιρό γίνεται μία προσπάθεια από την προηγούμενη διοίκηση αλλά και την σημερινή να… συμμαζέψει και να βελτιώσει τις υπηρεσίες αλλά και την λειτουργία του με τις γνωστές δύσκολες συνθήκες που περνάει η χώρα μας! Αφορμή για αυτό το σχόλιο? Είδαμε πολλές αναφορές για το περιστατικό με την οικογένεια που μετέφερε το μωρό της σε άλλο νοσοκομείο! Τα ρεπορτάζ των Αθηναϊκών ΜΜΕ αναφέρονται στο γεγονός πως “Η Ρόδος είναι ένα νησί με χιλιάδες κατοίκους. Είναι ένα νησί το οποίο κάθε χρόνο επισκέπτονται περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια τουρίστες. Είναι πρωτεύουσα νομού και περιφέρειας που καλύπτει χιλιάδες κατοίκων για μικρά και μεγάλα ιατρικά περιστατικά. Και όμως αυτό το νησί δεν έχει ούτε καν τα απαραίτητα. Όπως αποκαλύπτεται το «νησί των Ιπποτών» δεν διαθέτει  ούτε μια θερμοκοιτίδα σε ολόκληρο το νησί”
Το rodos info news ζήτησε από τον πρόεδρο του Νοσοκομείου Ρόδου κ. Βασίλη Παπανικόλα να μας πει κάτι για αυτά που γράφονται!
”Δεν ισχύει. Θερμοκοιτίδες έχουμε. Διακομίζουμε μόνο νεογνά που έχουν αναπνευστικό πρόβλημα και χρειάζονται εντατική θεραπεία. Αποτελεί παλιό αίτημα του Νοσοκομείου να δημιουργηθεί κι εδώ Ειδική Μονάδα Προώρων”.

πηγή: rodosinfonews.com

Pin It on Pinterest

Share This