Παπαγάλος που είχε δραπετεύσει γύρισε στους ιδιοκτήτες του μιλώντας… ισπανικά!

Απίστευτη η ιστορία ενός… παπαγάλου. Αφού πρώτα δραπέτευσε κα ιπεριπλανήθηκε για 4 χρόνια γύρισε στους ιδιοκτήτες του μιλώντας τους ισπανικά! Έτσι, τόσα χρόνια μετά την «άτακτη φυγή» του, επέστρεψε στην Καλιφόρνια μιλώντας άπταιστα ισπανικά, ενώ πρότινος μιλούσε μόνο αγγλικά με βρετανική προφορά…
Ο λόγος για έναν αφρικανικό γρι παπαγάλο, ονόματι Νάιτζελ, ο οποίος επέστρεψε στους ιδιοκτήτες του στις ΗΠΑ έχοντας χάσει την… οξφορδιανή προφορά του.
Όπως είπε ο Βρετανός ιδιοκτήτης του, Ντάρεν Τσικ, που ζει στο Τόρανς της Καλιφόρνια και χάρηκε που ξαναείδε τον φτερωτό φίλο το, ο Νάιτζελ επιμένει να του απευθύνεται στα ισπανικά.
«Το ήξερα ότι ήταν εκείνος από την πρώτη στιγμή που τον είδα», δήλωσε ο Τσικ, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο παπαγάλος του αρνείται να πει λέξη στα αγγλικά, στα οποία μιλούσε πριν την εξαφάνισή του και μάλιστα με βαριά προφορά.
Μάλιστα, για να καταρρίψει οποιαδήποτε αμφιβολία, ο Τσικ ήλεγξε το μικροτσίπ που ήταν τοποθετημένο στον παπαγάλο, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για τον Νάιτζελ.
Παρά την αλλαγή στη γλώσσα, πάντως ο χαριτωμένος και πανέξυπνος όπως αποδεικνύεται, παπαγάλος έχει επανέλθει πλήρως από το ταξίδι και ζει χαρούμενος στο σπίτι του με τον Τσικ.

Pin It on Pinterest