Επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Σύμης ο Πανορμίτης Μοσκιού -“Ψηφίζουμε Σύμη, Αξίζουμε καλύτερα”

Επιβεβαιώθηκε πριν από λίγα λεπτά το ρεπορτάζ του rodosreport που εδώ και καιρό δημοσίευσε την επιθυμία του Πανορμίτη Μοσκιού , νοσηλευτή και Προέδρου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Σύμης, να θέσει υποψηφιότητα για την Δημαρχία της Σύμης.

Το τελευταίο διάστημα ο Πανορμίτης Μοσκιού αγωνίστηκε να δημιουργήσει έναν δυναμικό συνδυασμό και σήμερα ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα και με μια εικόνα μέσω γνωστής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης την υποψηφιότητα του για την Δημαρχία της Σύμης. “Με σύνθημα Ψηφίζουμε Σύμη, Αξίζουμε καλύτερα” ο Πανομρίτης Μοσκιού ξεκινάει την προεκλογική του πορεία μέχρι τον Μάιο.

Ο δυναμικός νέος που εδώ και καιρό ασχολείται με τα κοινά του τόπου του θα έχει “αντιπάλους” τον Λευτέρη Παπακαλοδούκα νυν δήμαρχο Σύμης και τον Λουκά Καραγιάννη ο οποίος επίσης ανακοίνωσε μέσω γνωστής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης την υποψηφιότητα του. Δυναμικές λοιπόν οι εκλογές στην γειτονική Σύμη με τρεις υποψήφιους δημάρχους.

Η ανακοίνωση του Πανορμίτη Μοσκιού:

Φίλες και φίλοι, 

Σας καλωσορίζω στον ιστότοπο της δημοτικής παράταξης «ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΜΗ». 

Έναν ιστότοπο που φιλοδοξούμε να γίνει τόπος συνάντησης και προβληματισμού. 

Για την παρουσίαση προτάσεων, την προώθηση ιδεών, τη δημιουργία δράσεων και την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που βιώνει η Σύμη μας. 

Με τη δική σας βοήθεια και συμπαράταξη, θ’ αγκαλιάσουμε και θα εκπροσωπήσουμε όλους τους πολίτες της Σύμης. 

Χωρίς προκαταλήψεις και ρεμβανσισμούς, διαχωριστικές γραμμές, παραταξιακές αντιπαλότητες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες. 

Όλοι μαζί ενωμένοι, κοιτάμε μπροστά με κοινό όραμα, για να ζήσουμε καλύτερα στο ομορφότερο νησί του κόσμου. 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς 
Πανορμίτης Μοσκιού”

1496880_1390427994556513_2106718891_n

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest