Παρουσίασε το πρόγραμμα της παράταξης του στη Ρόδο ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σύμης Πανορμίτης Μοσκιού

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σύμης Πανορμίτης Μοσκιού για την μεγάλη και συγκινητική προσέλευση κόσμου στην κεντρική ομιλία της παράταξης του «ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΜΗ – ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαΐου μετά την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΠΛΑΖΑ, παρουσία του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Αθανάσιου Μισσού, του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Υψηλάντη και πολλών υποψήφιων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων της Ρόδου.

Στην προεκλογική εκδήλωση ο Πανορμίτης Μοσκιού παρουσίασε, πλαισιωμένος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στο πλευρό του, τις βασικές κατευθύνσεις της παράταξης του και τους βασικούς άξονες ενός ρεαλιστικού και όχι ουτοπικού προγράμματος με προσήλωση στην απασχόληση και την ανάπτυξη.

Παρουσίασε τις προτάσεις του συνδυασμού για προβλήματα ζωτικής σημασίας που απασχολούν τη Σύμη. Για την ύδρευση και την αποχέτευση του νησιού, για τον τουρισμό, για το ακτοπλοϊκό ζήτημα, για την κοινωνία, τον πολιτισμό, τις υπάρχουσες υποδομές, την ανάγκη εκτέλεσης νέων έργων πνοής και τις επιβεβλημένες παρεμβάσεις στον τρόπο διοίκησης του Δήμου.

«Η Σύμη είναι το σπίτι μας και αξίζει να μας παροτρύνει και να μας παρασύρει στην αισιοδοξία και τη δημιουργία. Αξίζουμε καλύτερα… Ψηφίζουμε Σύμη.»

 

Pin It on Pinterest