Δυο νέοι “διαλέγουν άλλο δρόμο” και είναι υποψήφιοι δημτοτικοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Συμμετέχουμε στο ψ/δ της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ,  το συνδυασμό που στηρίζει το  ΚΚΕ στις δημοτικές εκλογές, γιατί  πιστεύουμε πως  κάθε νέα και νέος είναι σημαντικό  να στείλει ένα μήνυμα καταδίκης ώστε να φοβίσει το σύστημα, την ΕΕ για την βαρβαρότητά τους απέναντι στη νέα γενιά.

Να στείλει μήνυμα στους υποψήφιους Δημάρχους και Περιφερειάρχες που στηρίζουν αλλήλους με μεταγραφές και συμμαχίες στελεχών των κομμάτων που προσκυνούν την Ευρωπαϊκή Ένωση εφαρμόζοντας την πολιτική της,  είτε ξεδιάντροπα, είτε με δικαιολογίες τύπου «ναι μεν, αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος».

Εμείς διαλέγουμε άλλο δρόμο. Αυτόν  που μπορεί να δώσει ελπίδα και να συμβάλει για να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στη σύγχρονη βαρβαρότητα.

Δεν δεχόμαστε η  νεολαία να ζει τον εφιάλτη της ανεργίας, της κακοπληρωμένης δουλειάς, των ακριβοπληρωμένων σπουδών, την ανασφάλεια του μέλλοντος,  όλες τις συνέπειες της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, που θέλουν να την φορτώσουν στις δικές μας πλάτες  και των γονιών μας.

Η  οργή και η αγανάκτηση , η απέχθεια  που νοιώθει η νεολαία  για το σάπιο πολιτικό σύστημα,  είναι σημαντικό να στραφούν εναντίον του πραγματικού εχθρού και υπεύθυνου γι’ αυτά που ζει.

Να γίνουν  δύναμη ανατροπής αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής με την ενίσχυση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης. Πιστεύουμε ότι η νέα γενιά έχει ιδανικά, καταλαβαίνει ότι το μέλλον της δεν μπορεί να είναι αυτό που της έχουν ετοιμάσει και οι εκλογές είναι μια ευκαιρία να στείλει το δικό της μήνυμα όπως το είπε ο Μπέρτολτ Μπρεχτ: «Άλλαξε τον κόσμο, το’ χει ανάγκη».

 

Ρόδος 5/5/2014

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΜΑΧΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, φοιτητής

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, φοιτήτρια

 

Pin It on Pinterest