Συνεργασία Δήμου και Παν.Αιγαίου για προβλήματα που αντιμετωπίζει το κτίριο της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών

Συνεργασία Δημάρχου Ρόδου με τον αναπληρωτή πρύτανη και καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Η συνεργασία του Δήμου Ρόδου με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε εκπαιδευτικά αλλά και τεχνικά θέματα, ήταν το αντικείμενο της πρόσφατης συνάντησης του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου, με τον αναπληρωτή πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου Σπύρο Σπυρόπουλο, τον πρόεδρο του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών Γιάννη Σεϊμένη και την περιφερειακή διευθύντρια της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών Γεωργία Βασιλάκη.
Συγκεκριμένα, ο κ. Συρόπουλος ζήτησε τη συνδρομή του Δήμου Ρόδου σε θέματα όπως η εκπόνηση, από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, μελετών για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει το κτίριο της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο, αλλά και σε θέματα επισκευών των κτιρίων, με τον κ. Χατζηδιάκο να ανταποκρίνεται μετά χαράς στο εν λόγω αίτημα.
Αναζητήθηκαν επίσης και από τις δύο πλευρές, οι τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος προσωπικά, να συμβάλλουν στη δημιουργία εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα αγγλικά, με στόχο την προσέλκυση φοιτητών από ξένες χώρες, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Ο αναπληρωτής πρύτανης αφού ευχαρίστησε το δήμαρχο για τη συνεργασία και την έμπρακτη στήριξη του, τον διαβεβαίωσε ότι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στηρίζει την υποψηφιότητα της Ρόδου ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, για το 2021.

Pin It on Pinterest