Πάμε για περπάτημα; Γυμναζόμαστε γνωρίζοντας τη Ρόδο μας

Συνεπής στο ραντεβού «Πάμε για περπάτημα; Γυμναζόμαστε γνωρίζοντας τη Ρόδο μας» το τμήμα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου σας περιμένει όλους την Κυριακή 27 Απριλίου στην κεντρική πλατεία Μεσαναγρού στις 11:00πμ.

Το Ροδιακό Δάσος για ακόμη μια φορά χάραξε μια μαγευτική διαδρομή στον ευρύτερο χώρο του παραδοσιακού χωριού του Μεσαναγρού, αποκαλύπτοντας την ομορφιά και την απλότητα της φύσης. 

Οι πεζοπόροι θα ξεκινήσουν από την πλατεία του χωριού και μέσα από γραφικούς δρόμους και δάσος  θα φτάσουν στο εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής. Στη συνέχεια θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τοπίο με καταρράκτες, κωνοφόρα δέντρα και με λίγη τύχη θα συναντήσουν και τα ελάφια dama dama, που ζουν ελεύθερα στη γύρω περιοχή.

Στο τέλος της διαδρομής οι περιπατητές θα καταλήξουν στο πανηγύρι του Αγίου Θωμά, για να απολαύσουν  παραδοσιακό γλέντι με τοπική γαστρονομία.   

Η δημοτική επιχείρηση συγκοινωνιών ΡΟΔΑ θα διαθέσει λεωφορείο που θα ξεκινήσει από την πλατεία Δημαρχείου στις 9:30πμ. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων (θα κρατηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας) στο λεωφορείο μπορείτε να επικοινωνήστε με το Τμήμα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, κ. Κατσαρός Κωνσταντίνος, τηλ 22410-79801 από 8.00πμ έως 2.00μμ έως τη Μεγάλη Πέμπτη

Pin It on Pinterest