Ουκρανία: Βίντεο που ραγίζει καρδιές – Σπαρακτικός αποχωρισμός πατέρα από την κόρη του

Ένα σπαρακτικό βίντεο από την Ουκρανία, με την στιγμή που ένας πατέρας αποχαιρετά την κόρη του, λόγω της ρωσικής εισβολής, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο πατέρας σπαράζει την ώρα που αφήνει το παιδί του στο τρένο, αφού δεν ξέρει πότε και αν θα το ξαναδεί…

Επίσης, αρκετοί πολίτες με μια βαλίτσα στο χέρι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και σπεύδουν στα καταφύγια για να περάσουν μία δύσκολη νύχτα, ενώ άλλοι καταφεύγουν στα δυτικά σύνορα, για να εγκαταλείψουν την χώρα.

«Είμαι Ουκρανή,και βλέπω τι γίνεται στη χώρα μου και είναι καταστροφικό. Απλά δεν πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να είναι τόσο κακός», δήλωσε κάτοικος της Ουκρανίας στη κάμερα του δελτίου ειδήσεων του Mega.

Επίσης, μια Ουκρανή φοιτήτρια δήλωσε πως «νιώθουμε πολύ άσχημα επειδή ήταν απροσδόκητο και όλοι θέλουμε ειρήνη και ηρεμία και δεν θέλουμε πόλεμο. Σταματήστε τον πόλεμο για άνθρωποι υποφέρουν από αυτόν και πρέπει να φύγουμε από την χώρα δεν έχουμε άλλη επιλογή».

«Έχει επέλθει πανικός στον κόσμο»

Ο Παντελής Μπούμπουρας, Έλληνας που ζει μεταξύ Κιέβου και Οδησσού και είχε μιλήσει λίγες μέρες πριν στο Newsbeast βρισκόταν στο Κίεβο την ώρα της επίθεσης.

Όπως είπε o ίδιος σοκαρισμένος: «Έχει επέλθει πανικός στον κόσμο. Ήμουν στο Κίεβο και άκουσα τις βόμβες να πέφτουν στις 05.00 περίπου το πρωί. Γίνεται εισβολή στην Ουκρανία αλλά εμείς δεν μπορούμε να δούμε το πως. Ακούμε ότι γίνεται από διάφορα σημεία, από το Ντονμπάς, από Κριμαία, από Λευκορωσία και μάλλον και από την Οδησσό. Τώρα είμαι στον δρόμο από Κίεβο προς Οδησσό, και έχει ήδη πάρα πολλή κίνηση στον δρόμο. Δεν είδα στρατιώτες όταν έφυγα από την πόλη του Κιέβου».

Πηγή: megatv

Pin It on Pinterest