Όσο υπάρχουν άνθρωποι! Αστυνομικοί μαγείρεψαν και έκαναν παρέα σε ηλικιωμένο ζευγάρι που έκλαιγε από μοναξιά

Ήταν οι γείτονες του 94χρονου Michele και της 89χρονης Jolie που κάλεσαν τις αρχές όταν τους άκουσαν να έχουν ξεσπάσει σε λυγμούς. Φοβήθηκαν πως μπορεί να τους είχε συμβεί κάτι κακό.

Τέσσερις αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι τους και βρήκαν το ηλικιωμένο ζευγάρι, που είναι παντρεμένο σχεδόν 70 χρόνια, να έχουν στεναχωρηθεί με ένα ρεπορτάζ που παρακολουθούσαν στην τηλεόραση.

Το ζευγάρι δέχεται σπάνια επισκέψεις και υποφέρει από μοναξιά. Όταν κατάλαβαν τι συμβαίνει οι αστυνομικοί, αποφάσισαν να τους βοηθήσουν με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Τους μαγείρεψαν και κάθισαν μαζί τους για φαγητό. Αυτό ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να τους έχουν κάνει και πράγματι τους βοήθησε να ηρεμήσουν.

Οι αστυνομικοί παράλληλα κάλεσαν και ασθενοφόρο για να βεβαιωθούν πως το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν αντιμετωπίζει οποιοδήποτε ιατρικό πρόβλημα. Από τη στιγμή που ανέβασαν φωτογραφία και μοιράστηκαν τη συγκινητική ιστορία τους στο facebook, άνθρωποι από όλο τον κόσμο τους ευχαριστούν και θέλουν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο το αξιαγάπητο ζευγάρι.

Πηγή: Nypost