Η δύναμη του Παερμιώτη στη Ρόδο – Φωτορεπορτάζ

Την δυναμική της παράταξης του υποψηφίου δημάρχου Σύμης Πανορμίτη Μοσκιού “ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΜΗ – ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ”  έδειξε η αποψινή κεντρική του ομιλία στο ξενοδοχείο “PLAZA” όπου η αίθουσα γέμισε από συμπατριώτες του Συμιακούς και Ροδίτες φίλους και υποστηρικτές.

Την εκδήλωση προλόγισε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Τσαβαρής, ο οποίος  αναφέρθηκε στο νησί που όλοι οι Συμιακοί θέλουν, εγκάρδια φιλόξενο που θα αναδείξει την τοπική του δύναμη. Στη συνέχεια ονομάτισε όλους τους υποψηφίους της παράταξης “ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΜΗ – ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ”  .

Τον υποψήφιο δήμαρχο προλόγισαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο πλευρό του  Ιωάννης Κλαδίτης και Γεώργιος Διασινός.  Ο Ιωάννης Κλαδίτης  ανέφερε μεταξύ άλλων ότι όλοι τους είναι άνθρωποι με κοινούς στόχους,  κοινό όραμα για την Σύμη και  επιτέλους θα βάλουν τέλος σε ότι κρατάει στάσιμο το νησί.  Η παράταξη του πιστεύει στη δύναμη της νέας γενιάς που αξίζει πολλά και πήρε τα λιγότερα. Τόνισε ότι δεν θέλουν άλλες χαμένες ευκαιρίες. Τοπική Αυτοδιοίκηση για εκείνον και την παράταξη του σημαίνει προσφορά στον συνάνθρωπο και στον τόπο που αγαπάνε, σημαίνει εξυπηρέτηση του πολίτη.

Στη συνέχεια ο Γεώργιος Διασινός παίρνοντας τον λόγο εξαπέλυσε επίθεση στη νυν δημοτική αρχή για θέματα ζωτικής σημασίας που απασχολούν το νησί όπως η αποχέτευση, η αφαλάτωση, η μαρίνα, οι δημόσιες τουαλέτες και πολλά ακόμα. Κάλεσε όσους  αγαπούν τη Σύμη θέλουν να προχωρήσει μπροστά να συστρατευθούν μαζί τους καθώς πρόκειται για έναν συνδυασμό με ανιδιοτέλεια, χωρίς εμπάθειες με νέους ανθρώπους.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πανορμίτης Μοσκιού ευχαρίστησε με τη σειρά του όλους τους παρευρισκόμενους και τόνισε ότι στη Σύμη μένουν αλλά η Ρόδος είναι σίγουρα το δεύτερο σπίτι τους. Τόνισε ότι η παράταξη του είναι πολύχρωμη. Απλός , οικείος και ειλικρινής ανέφερε ότι δεν έχει εμπειρία προεκλογικών ομιλιών αλλά ζει και δημιουργεί μαζί με τους συνυποψηφίους του για τη Σύμη από μικρό παιδί.  Επισήμανε πως η Σύμη χρειάζεται να χαράξει μια πορείας αλλαγής . Στο ίδιο μοτίβο με τον κ. Διασινό ανέφερε πως ο προεκλογικός αγώνας δεν ήταν εύκολος και κατηγόρησε  τη νυν δημοτική αρχή για αθέμιτους τρόπους ανταγωνισμού, επισημαίνοντας ότι δε θα τους ακολουθήσει στον κατήφορο.  Κάλεσε δίπλα του τους συνυποψηφίους του και ανέλυσε τις προγραμματικές δηλώσεις και τις βασικές κατευθύνσεις της παράταξης του που βασίζονται σε ένα πρόγραμμα το οποίο είναι δημιούργημα της Συμιακής Κοινωνίας όπως είπε ο ίδιος.

Στην αποψινή εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης και π υποψήφιοι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Ρόδου απ’ όλες τις παρατάξεις.

rodosreport.gr

 

Pin It on Pinterest