Η τρίχρονη Ελπίδα από τη Ρόδο χρειάζεται την βοήθεια όλων μας!

Οι γονείς της μικρής μας ηρωίδας και ο σύλλογος ΡΟΔΑΥΓΗ κάνει έκκληση, προκειμένου να στηρίξουμε οικονομικά την οικογένεια.

Η Ελπίδα είναι ένα κοριτσάκι 3,5 ετών, κόρη της Γιώτας Λεύκοβιτς και του Γιάννη Αλεξίου από την Ρόδο.

Η Ελπίδα πρόσφατα διαγνώστηκε με λευχαιμία  και βρίσκεται στο νοσοκομείο “ΕΛΠΙΔΑ” στην Αθήνα μαζί με τους γονείς της. Μένουν συνεχώς μέσα στο νοσοκομείο , αγωνιώντας για τα παιδιά με παρόμοια προβλήματα και παλεύοντας για το δικό τους παιδί.  Έχουν μπροστά τους μεγάλο αγώνα και είμαστε σίγουροι ότι με την βοήθεια όλων μας θα καταφέρουν να γυρίσουν στη Ρόδο χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας και βιωσιμότητας.

Για την στήριξη της οικογένειας κάποιοι φίλοι ξεκίνησαν να στέλνουν ταχυδρομική επιταγή και παροτρύνουν και όσους άλλους θέλουν να κάνουν το ίδιο, ώστε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να φτάσουν με ασφάλεια στα χέρια των γονιών για να καλυφθούν οι ανάγκες .

Στέλνουμε λοιπόν ταχυδρομική επιταγή (με έξοδα κατάθεσης 4 ευρώ) στον πατέρα της Γιώτας που είναι ο μόνος που μπορεί να πηγαίνει καθημερινά να τις εισπράττει  και να τις προωθεί άμεσα στην κόρη του και μητέρα της Τρίχρονης ελπίδας. Οι επιταγές στέλνονται στην παρακάτω διεύθυνση: ΛΕΥΚΟΒΙΤΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ,  ΛΕΣΒΟΥ 28, ΤΚ 13341, ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΑΘΗΝΑ

1497221_220511651473384_1342541740_n

Pin It on Pinterest