ΗΜΕΡΙΔΑ “Οδική Ασφάλεια και ιατρικός έλεγχος των οδηγών”

Η ασφάλεια στο οδικό δίκτυο για όλους μας πρέπει να είναι προτεραιότητα.
Τα τελευταία χρόνια διαπιστώνουμε πως τα θύματα των οδικών δυστυχημάτων συνεχώς αυξάνονται. Οι θάνατοι και τραυματισμοί λόγω οδικών δυστυχημάτων έχουν πλέον καταστεί ένας εφιάλτης της καθημερινής μας ζωής.
Εκτός από τον αβάσταχτο ανθρώπινο πόνο που προκαλούν, τα οδικά δυστυχήματα είναι αιτία τεράστιας οικονομικής επιβάρυνσης για την κοινωνία, των υπηρεσιών υγείας, το σύστημα κοινωνικών ασφαλίσεων και των ασφαλειών γενικότερα.
Για τους λόγους αυτούς ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου διοργανώνει ημερίδα το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10.30 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου με θέμα:
“Οδική Ασφάλεια και ιατρικός έλεγχος των οδηγών”
Στην συγκεκριμένη εκδήλωση συμμετέχουν και οι αρμόδιοι φορείς της περιοχής μας και συγκεκριμένα: η Υπηρεσία Μεταφορών & Συγκοινωνιών Ρόδου, η Αστυνομική Διεύθυνση με την Τροχαία Ρόδου, ο Σύλλογος Σχολών Οδηγών Ρόδου και η ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η σωστή ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων όλων των εμπλεκόμενων φορέων σχετικά με τις διαδικασίες που διέπουν την έκδοση και την ανανέωση της άδειας οδήγησης. Παράλληλα επιθυμούμε να στείλουμε ένα μήνυμα στην τοπική κοινωνία καθώς επίσης και να επικαιροποιήσουμε τα επιστημονικά και τα νομικά δεδομένα μεταξύ των αρμόδιων υπηρεσιών.
Η συγκεκριμένη ημερίδα είναι ανοικτή και στο κοινό.
Βασικοί Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι ο Διευθυντής της Τροχαίας Ρόδου, η πρόεδρος της ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Σχολών Οδηγών Ρόδου και οι ιατροί μέλη της Δευτεροβάθμιας Ιατρικής Επιτροπής του Γραφείου Συγκοινωνιών.
Η ημερίδα πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

23.11.2015 ΑΦΙΣΑ23.11.2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Pin It on Pinterest

Share This