Οδηγός λεωφορείου σώζει κοπέλα που ετοιμάζεται να αυτοκτονήσει [βίντεο]

Τον αποκάλεσαν ήρωα. Ο ίδιος πάντως, θεωρεί ότι έπραξε το χρέος του ως άνθρωπος. Σε κάθε περίπτωση, ο οδηγός λεωφορείου στην πόλη Νιαντζίνγκ στην Κίνα, έσωσε μία κοπέλα από βέβαιο θάνατο, την ώρα που ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει, πηδώντας από μία γέφυρα!

Το βίντεο που έχει καταγράψει όλο το σκηνικό είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Το λεωφορείο διέρχεται τη γέφυρα, όταν ο οδηγός διακρίνει μία νεαρή κοπέλα με φούξια φόρεμα, να σκαρφαλώνει στο κάγκελο και να ετοιμάζεται να πέσει στο κενό. Ανοίγει την πόρτα του οχήματος, υπερπηδάει με ένα άλμα το διαχωριστικό του πεζοδρομίου και του δρόμου και με το αριστερό του χέρι τραβάει πίσω την κοπέλα, η οποία είχε ήδη ξεκινήσει την απονενοημένη πράξη της.

Ακόμη και τότε, η νεαρή κοπέλα αντιδρά, αντιστέκεται και φωνάζει να την αφήσει, προκειμένου να προβεί στην πράξη της. Ο οδηγός την ακινητοποιεί και με τη βοήθεια των περαστικών, η κοπέλα απομακρύνεται από την άκρη της γέφυρας.

Αν δεν είχε δράσει άμεσα ο Μπενγκ Πενγκφέι, όπως είναι το όνομα του οδηγού, η κοπέλα θα είχε αυτοκτονήσει στον ποταμό Γιανγκτζέ.

Δείτε το βίντεο που συγκλονίζει…

Pin It on Pinterest

Share This