Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης ανακοινώνει την συνεργασία του με τον προπονητή κύριο Νίκο Μάγο


Η προπονητική ομάδα του ΡΟΑ ενισχύεται με την προσθήκη αυτή καθώς ο Νίκος Μάγος έχει ασχοληθεί με την προπονητική, την εκγύμναση και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης σε αγωνιστικό επίπεδο στο τένις .
Αθλητής ο ίδιος μέλος της Εθνικής ομάδας στίβου και 4ος Βαλκανιονίκης Εφήβων στα 110 μετ’εμποδιων στην Άγκυρα το 1992 γνωρίζει πολύ καλά την ψυχολογία του αθλητή αλλά και τις θυσίες που απαιτεί ο πρωταθλητισμός .
 Αφιέρωσε την επιστημονική και επαγγελματική του καριέρα στην Αντισφαίριση (ΤΕΦΑΑ Αθηνών 1996).
 Εργάστηκε στο Μαρούσι tennis club με συνεργάτη τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό Dirzu Andrei.
Παράλληλα για 1 χρόνο ανέλαβε την εκγύμναση του πρωταθλητή Παρη Γεμουχιδη (7th European junior player- Αθηνα 2003).
Με την επιστροφή του στη Ρόδο το 2005 εως και σήμερα προπονεί αθλητές στο ωραίο αλλά και δύσκολο ατομικό άθλημα του τενις .
Υπηρξε προπονητής για 4 χρόνια
της Ρόδιας πρωταθλήτριας Παπαοικονόμου Κωσταντίνας 1η στα Masters U14 το 2009 και  No 67 στο Tennis Europe.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης αναγνωρίζοντας το πάθος του προπονητή για το άθλημα, τον επαγγελματισμό , το ήθος και την αγάπη του για τα παιδιά ενέταξε τον κύριο Μάγο στην προπονητική του ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία .
Ο τεχνικός διευθυντής του ομίλου και προπονητης της εθνικής ομάδας ανδρών κυριος Φώτης Βαζαίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συνεργασία και δήλωσε την αισιοδοξία του για την πορεία των ακαδημιών του ΡΟΑ και τις επιδόσεις των αθλητών.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια