Ο Γιώργος Πόκκιας ξανά υποψήφιος με τον Φώτη Χατζηδιάκο

«Ένας πολύτιμος και αποτελεσματικός συνεργάτης, ο οποίος μοιράζεται το όραμα της παράταξής μας για τη Ρόδο, με μεγάλη εμπειρία, γνώση και με αποδεδειγμένη ικανότητα να δίνει άμεσες λύσεις σε όλες τις θέσεις ευθύνης που έχει αναλάβει. Συμπορευτήκαμε, σχεδιάσαμε, διεκδικήσαμε δυναμικά, υλοποιούμε και συνεχίζουμε με μεγαλύτερη επιμονή στην επόμενη θητεία και με αστείρευτη διάθεση προσφοράς για τη Ρόδο μας.

Γιώργο Πόκκια σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

«Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,

Στις 26 Μαΐου θα κληθούμε, να επιλέξουμε τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή για την επόμενη τετραετία. Θα συνεχίσουμε με όραμα και προοπτική, με σοβαρότητα και σχέδιο, με συνεννόηση και συνεργασία ή θα πάμε πάλι πίσω, από την αρχή με αβέβαιο μέλλον;

Η δική μου απάντηση δόθηκε με την συμμετοχή μου, εκ νέου στην παράταξη ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου, γιατί δεν έχω μάθει να αφήνω το έργο στη μέση.

Προσωπικά δεσμεύομαι να συνεχίσω με περισσότερη ορμή και δύναμη να κάνουμε την Ρόδο μας την Ομορφότερη ,Καθαρότερη και πιο Οργανωμένη Πόλη στον κόσμο.

Με συναίσθηση της ευθύνης και μοναδικό μου κίνητρο την προσφορά, ζητώ την ψήφο σας.

Ζητώ να μου δώσετε ξανά την δύναμη να παλέψω για την Ρόδο μας και για τον καθένα από εσάς.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να την κάνω δύναμη και πάθος για το Νησί μας.

Σας κοιτώ στα μάτια και υπόσχομαι και πάλι ότι δεν θα σας διαψεύσω».

Με εκτίμηση,

Γιώργος Πόκκιας


Βιογραφικό

Ο Γιώργος Πόκκιας είναι ο πρωτότοκος γιός του Π″Φιλήμονα Πόκκια και της Καθολικής, το γένος Καλιβούρη, από την Αρνίθα. Έχει ένα αδελφό, τον Νεκτάριο, Αρχιμανδρίτη – θεολόγο, Ηγούμενο της Ιερας Μονής Θαρρίου και διευθυντή του τηλεοπτικού καναλιού της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου, «Θάρρι Τηλεόραση». Αφού μαθήτευσε στα σχολεία της Αρνίθας, Ρόδου και Μαριτσών, αποφοίτησε από το Βενετόκλειο Γυμνάσιο – Λύκειο Ρόδου, εισήχθη στο Πάντειο Πανεπίστημιο, αποφοιτώντας ως πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σπουδών. Παράλληλα τελείωσε σχολή λογιστών, ενώ παρακολούθησε μαθήματα του Ινστιτούτου Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. Υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό, ως έφεδρος αξιωματικός (Γενικός Διαχειριστής Υλικού). Είναι παντρεμένος με την Χρύσα Αδαμοπούλου, το γένος Μπότσαρη από την Ιαλυσό και έχουν μια κόρη.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
1991 – 1994 Κοινοτικός Σύμβουλος της Αρνίθας,

1994 υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος.

1998 υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος

2002 Στις Δημοτικές Εκλογές εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Νότιας Ρόδου, με το συνδυασμό του Δημάρχου Μανόλη Σαββή.

2003 – 2006 Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Ταυτόχρονα έχει την ευθύνη και την προεδρία διαφόρων επιτροπών του Δήμου, όπως επιτροπή για την εθελοντική αιμοδοσία, επιτροπή υγείας και αναβάθμισης του πολυιατρείου Νότιας Ρόδου, επιτροπή για την ενδοσυγκοινωνία του δήμου Νότιας Ρόδου, επιτροπή για την ίδρυση και λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου νεολαίας του Δήμου.

2006 Στις Δημοτικές εκλογές επανεκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος του ίδιου Δήμου και της ίδιας παράταξης, ενώ για το 2007 ήταν Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Δήμου Νότιας Ρόδου (ΑΝΡΟ ΑΕ).

2010 Στις Περιφερειακές Εκλογές του εκλέχτηκε Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου, με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, ενώ από την 1 Ιουλίου 2011 επιλέχτηκε Πρόεδρος την Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου (ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε.), καθώς επίσης εκλέχτηκε αντιπρόσωπος του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.ΠΕ.)

2014 Στις Δημοτικές εκλογές, εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος του ενιαίου Δήμου της Ρόδου, με τη παράταξη του σημερινού Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου. Ορίστηκε από 1/9/2014 Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Πρωτογενούς Τομέα, Εμπορίου, Επιχειρηματικότητας, Απασχόλησης και Ανταπόκρισης του Πολίτη Δ.Ε. Αρχαγγέλου & Αφάντου, θέση που κατέχει έως σήμερα.

Παράλληλα εκλέχτηκε Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου.

Είναι Μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. ΡΟΔΟΣ.

Την περίοδο 1997 – 2002, υπηρέτησε ως Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Σταδίου Ρόδου « Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ», και συμμετείχε ενεργά στην πλήρη αναμόρφωση και στον εκσυγχρονισμό του. Τέλος, συμμετείχε και συμμετέχει σε διάφορους συλλόγους, σωματεία, στην εκκλησιαστική επιτροπή Αρνίθας, κτλ.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #GiorgosPokkias