Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος υποδέχεται αύριο στο «Βενετόκλειο», τον Π.Α.Σ.Κ.Α

Με μοναδικό απόντα τον Χρήστο Μιχαήλου, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος υποδέχεται αύριο στις 17:00 στο «Βενετόκλειο», τον Π.Α.Σ.Κ.Α., σ’ έναν ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Η ομάδα μας είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στις νίκες, με τον προπονητή Γιάννη Μαρουλλάκη να μην υπολογίζει στον Χρήστο Μιχαήλου, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στα πλευρά του. Το αυριανό παιχνίδι είναι το πρώτο από τα τέσσερα συνεχόμενα εντός έδρας που θα δώσει ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος και θα καθορίσουν την πορεία του στο πρωτάθλημα. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες στο «Βενετόκλειο» και η ομάδα είναι πανέτοιμη να πάρει την πολύτιμη νίκη απέναντι σ’ ένα δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο Π.Α.Σ.Κ.Α.

Ο Γιάννης Μαρουλλάκης θα έχει στη διάθεσή του, τους εξής αθλητές: Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Ατνάν Χαμαντί, Σάββας Χαρτερός, Χρήστος Μαρτσάκης, Μανώλης Χατζηκαντής, Ανδρέας Λουκάς, Γιάννης Καριώτης, Ειρήνη Πλαγγέτη και Γιώργος Παπαναστασίου.

Η διοίκηση του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, οι αθλητές και η τεχνική ηγεσία προσκαλούν το φίλαθλο κόσμο στο «Βενετόκλειο» για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας να πάρει τη νίκη. Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Δ.Κ.Γ. Ρόδου (17:00): Γ.Σ. Δωδεκάνησος- Π.Α.Σ.Κ.Α.

(Μπίκας- Νικηφορίδης)