Ο Δήμαρχος στις πρώτες συνεδριάσεις των συμβουλίων Λίνδου και Αρχαγγέλου

Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος παρέστη σήμερα στην πρώτη συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας Λίνδου, παρουσία του προέδρου Γιώργου Ελευθερίου, μελών του τοπικού συμβουλίου και υπηρεσιακών παραγόντων.
Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής. Εστιάσθηκε κυρίως σε θέματα διοικητικά, λειτουργικότητας, καθαριότητας, κυκλοφοριακού, αποχετευτικού, βιολογικού, θέματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Τα μέλη του συμβουλίου υπέβαλαν στο δήμαρχο αναλυτική κατάσταση με τα συνεχιζόμενα έργα αλλά και τα νέα έργα που προβλέπει το Τεχνικό Πρόγραμμα για την περιοχή. Τέλος, αναφέρθηκαν στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στην ευρύτερη περιοχή της Λίνδου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, στις 27 Σεπτεμβρίου 2014.
Ακολούθησε ο προγραμματισμός των δράσεων της δημοτικής αρχής σε συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο για όλα τα ζητήματα, το οποίο και θα προχωρήσει στην εφαρμογή τους προκειμένου να βρεθούν λύσεις στα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος παρέστη στην πρώτη, επίσης, συνεδρίαση του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Αρχαγγέλου, παρουσία αντιδημάρχου Παιδείας και δια Βίου Μάθησης Στέργου Παραδαλού, του προέδρου Αργύρη Αργυρού και μελών του τοπικού συμβουλίου, καθώς και εκπροσώπων πολιτιστικών και αθλητικών σωματείων. Στη συνεδρίαση κυριάρχησαν οι ανάγκες του Αρχαγγέλου σε έργα υποδομής. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα θέματα του βιολογικού, αποχετευτικού, αγροτικής και δημοτικής οδοποιϊας, γηπεδικών εγκαταστάσεων και πολιτιστικών κέντρων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος έχει ήδη εκχωρήσει αρμοδιότητες του στους προέδρους των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, ώστε να προχωρούν άμεσα στην επίλυση των προβλημάτων της κάθε περιοχής.

Pin It on Pinterest