Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με θέμα “Το Θαύμα να Νιώθεις Έλληνας”

«Το Θαύμα να Νιώθεις Έλληνας» … άφησε θαυμάσιες εντυπώσεις!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ομιλία του Δρ. Σαμ Τσέκουας στη Ρόδο, με απρόσμενη συμμετοχή κόσμου που εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για το έργο του … Έλληνα Σαμ, από τη Νιγηρία, ο οποίος έχει αφιερωθεί, εδώ και 25 τουλάχιστον χρόνια, στη διατήρηση και διάδοση των Ελληνικών Γραμμάτων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Υψηλάντης, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Τέρης Χατζηιωάννου, ο αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών κ. Σάββας Διακοσταματίου, η αντιδήμαρχος τουρισμού κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα επιχειρηματικότητας κ. Παναγιώτης Κουνάκης και πολλοί ακόμα ακαδημαϊκοί, εκπαιδευτικοί και πολίτες από κάθε χώρο, που σύσσωμοι επευφήμησαν τον άνθρωπο που αγάπησε την Ελλάδα και τον πολιτισμό της και ήρθε να μας υπενθυμίσει πως τον Ελληνισμό πρέπει να τον «γιορτάζουμε» και να τον διατυμπανίζουμε γιατί είναι πανανθρώπινος και διαχρονικός!

Ο βραβευμένος από την Ελληνική κυβέρνηση ως Πρεσβευτής του Ελληνισμού, Δρ. Σαμ Τσέκουας, δέχτηκε τις ημέρες που βρισκόταν στην Ελλάδα πολλά τηλεφωνήματα και συγχαρητήρια emails από Έλληνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ κίνησε το ενδιαφέρον καναλιών όπως ο SKY και το MEGA, καθώς είναι ιδιαίτερα συγκινητικό το κύμα περηφάνιας που δημιουργεί, όπου τον καλούν να μιλήσει για το «Θαύμα να Νιώθεις Έλληνας».

Η εκδήλωση έκλεισε με την υπογραφή του βιβλίου από τον δρ. Τσέκουας και με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει στο νησί μας, καθώς ήταν πολύς ο κόσμος που θέλησε να διατηρήσει επαφή μαζί του και να συνεισφέρει έμπρακτα στο έργο του Σαμ και μ’ αυτό πιστεύουμε ότι η εκδήλωση επιτέλεσε το στόχο της!

DSCN2420s DSCN2432s DSCN2393s

 

Pin It on Pinterest