Την στήριξη τους στον Μ.Κόκκινο απέδειξαν χθες βράδυ εμπράκτως οι Νισύριοι της Ρόδου

 

Την στήριξη τους στην «Νησιωτική Ανατροπή» απέδειξαν χθες βράδυ εμπράκτως οι Νισύριοι της Ρόδου, με μία δυνατή παρουσία στην εκδήλωση που διοργάνωσε στο «Νισύρικο Σπίτι» ο υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Μιχάλης Κόκκινος.

Στην εκδήλωση έγινε εκτενής συζήτηση για τον πρωτογενή τομέα όπου μεταξύ άλλων ο υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης με την «Νησιωτική Ανατροπή» επεσήμανε την διασυνοριακή συνεργασία που προετοιμάζεται ως προς το εμπόριο και την ανταλλαγή προϊόντων που υπάρχουν σε πληθώρα στην περιοχή μας.

«Έχουμε τη δυνατότητα να προμηθεύσουμε προϊόντα που λείπουν από μία αγορά 50 εκατ. κατοίκων όπως είναι αυτή της Τουρκίας και να δώσουμε κίνητρα στον κόσμο και κυρίως στους νέους να παραμείνουν στα νησιά μας» είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Κόκκινος.

«Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να «αναστήσουμε», να αναπτύξουμε και να αναδείξουμε τις δομές των νησιών μας. Με τον τρόπο αυτό θα είστε όλοι υπερήφανοι για το τόπο σας και εμείς για τα νησιά μας» κατέληξε ο υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης της «Νησιωτικής Ανατροπής».

Σας καλούμε όλες και όλους να ξεκινήσουμε μαζί μια δημιουργική ανατροπή στο Νότιο Αιγαίο.

 

Pin It on Pinterest