Ο Νέος τουριστικός Χάρτης της Ρόδου από την διεύθυνση τουρισμού

Η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου εξέδωσε έναν λεπτομερή και κατατοπιστικό χάρτη της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου, της πόλης της Ρόδου και του νησιού της Ρόδου. Ο χάρτης αυτός προορίζεται να εξυπηρετήσει τα Γραφεία Πληροφοριών του Δήμου Ρόδου που και φέτος αναμένεται να υποδεχθούν και να εξυπηρετήσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες του νησιού μας.
Το έντυπο έχει τυπωθεί σε μέγεθος Α3. Στη μία πλευρά του παρουσιάζεται η Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου μέσα από ένα περιεκτικό και κατατοπιστικό κείμενο που συντάχθηκε από τα στελέχη της Διεύθυνσης Μεσαιωνικής Πόλης και Μνημείων του Δήμου Ρόδου καθώς και ένα λεπτομερές υπόμνημα το οποίο περιλαμβάνει τους αρχαιολογικούς χώρους και τα ιστορικά μνημεία που κάθε επισκέπτης αξίζει να γνωρίσει από κοντά.
Στην άλλη πλευρά του υπάρχει ένας χάρτης με την πόλη της Ρόδου καθώς και ένας χάρτης με το νησί της Ρόδου. Οι χάρτες αυτοί πλαισιώνονται από ένα κείμενο που με συντομία παρουσιάζει το νησί της Ρόδου. Και η πλευρά αυτή περιλαμβάνει ένα υπόμνημα με τους χώρους, τα αξιοθέατα και τα μνημεία στα οποία ο κάθε επισκέπτης του νησιού θα πρέπει να περιηγηθεί καθώς και χρήσιμα γι΄ αυτόν τηλέφωνα.
Ο χάρτης της Ρόδου έχει τυπωθεί στην ελληνική, στην αγγλική, στη γαλλική, στη γερμανική, στην ιταλική, στην ισπανική, στην τούρκικη, στην τσέχικη, στην εβραϊκή και στη ρώσικη γλώσσα και διανέμεται δωρεάν στους ενδιαφερόμενους από τα Γραφεία Πληροφοριών (Information Offices) του Δήμου Ρόδου.
Δημιουργήθηκε από τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου σε συνεργασία με την εταιρία «Επτάλοφος Α.Β.Ε.Ε. Εκδοτικές Επιχειρήσεις» που επιλέχθηκε μετά από ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό. Την επιμέλεια είχε η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

Pin It on Pinterest