Νεκρόφιλος ξέθαβε νεκρά κορίτσια και τα μετέτρεπε σε ταριχευμένες κούκλες! [εικόνες, βίντεο]

Η ιστορία μοιάζει σαν να είναι βγαλμένη από σενάριο θρίλερ, δυστυχώς όμως πρόκειται για αλήθεια και όχι για μυθοπλασία. Ένας Ρώσος πήγαινε το βράδυ σε νεκροταφεία, ξέθαβε νεκρές κοπέλες, έπαιρνε τα πτώματα σπίτι του, τα ταρίχευε και τα μετέτρεπε σε… κούκλες.
Ο Ανατόλι Μοσκβίν (Anatoly Moskvin), με ιδιότητα ιστορικός, επισκέφθηκε 150 νεκροταφεία, σύλησε τουλάχιστον 150 τάφους και δημιούργησε μια φρικιαστική συλλογή, την οποία μάλιστα διατηρούσε σπίτι του: 29 πτώματα κοριτσιών, ηλικίας 3-12 ετών, είχαν μετατραπεί σε κούκλες και τα είχε ντυμένα με φορέματα, ακόμα και νυφικά.
Ο 46χρονος από το Νίζνι Νοβγκόροντ, ο οποίος μιλά 13 γλώσσες και θεωρείται από πολλούς ιδιοφυΐα, όχι μόνο έδωσε ονόματα στις μακάβριες κούκλες του, αλλά γιόρταζε και τα γενέθλιά τους.
Σύμφωνα με τις Αρχές, στον υπολογιστή του βρέθηκαν πληροφορίες για τη ζωή του κάθε κοριτσιού, όπως και οδηγίες για κατασκευή κούκλων από ταριχευμένα ανθρώπινα υπολείμματα…
Τη φρικιαστική εμμονή του Moskvin ανακάλυψαν οι γονείς του σε μια αιφνιδιαστική επίσκεψή τους, αφού είχαν επιστρέψει από διακοπές, ωστόσο μπορεί να συνελήφθη το 2011, αλλά δεν παραπέμφθηκε ποτέ σε δίκη, καθώς ο δικαστής απεφάνθη ότι δεν είναι διανοητικά υγιής και θα έπρεπε να παραμείνει έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική.
Ο ίδιος υποστήριξε πως όλα ξεκίνησαν όταν σε μια νεκρική πομπή αναγκάστηκε να φιλήσει το πρόσωπο ενός 11χρονου νεκρού κοριτσιού…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Pin It on Pinterest