Τέσσερις νέες υποψηφιότητες στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου

unnamedΟ Πρόεδρος των Εστιατόρων Ρόδου Γιάννης Κλούβας υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Ο Γιάννης Κλούβας θα δώσουν κοινό αγώνα νίκης με τον Γιώργο Χατζημάρκο, υποψήφιο περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.

«Κατεβαίνω σαν υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές από αγάπη για τον τόπο μου  αλλά και επειδή κουράστηκα να δέχομαι και να ανέχομαι παθητικά να αποφασίζουν οι άλλοι για εμάς. Ζητώ την συνεργασία σας. Σας ζητώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο… Οι καιροί πού ζούμε είναι δύσκολοι και κρίσιµοι και έχουμε υποχρέωση να λέμε τα πράγµατα με το όνοµα τους. Η οικονομική κρίση που μαστίζει τον κόσμο έχει υπερκεράσει τα πάντα.  

Ο τόπος μας χρειάζεται ένα Περιφερειάρχη  που θα βιώνει τα προβλήματα και τα άγχη τους και που θα συμβάλλει ώστε οι Συμπολίτες μας να «ξαναχαμογελάσουν».
Ένα Περιφερειάρχη που δεν θα απαξιώνει τους δημοκρατικούς θεσμούς.
Ένα Περιφερειάρχη  οραματιστή, που θα εμπνέει στους πολίτες αισιοδοξία, με νέες ιδέες και οράματα.
Που θα τους κάνει και πάλι να ελπίζουν.
Κάτι που και ο ίδιος ο Γιώργος Χατζημάρκος    έχει σαν προτεραιότητα.
Δεν θέλω να υποσχεθώ, ούτε να χαϊδεύω αυτιά με προτάσεις που θα μείνουν ανεκπλήρωτες.  Θέλω απλά να μπορώ να μιλάω με το συμπολίτη μου και την επόμενη ημέρα χωρίς δυσπιστία, παρά μόνο με εμπιστοσύνη.  Εξάλλου εγώ πάντα ήμουν <<του… κάνω και όχι του λέγω >>!! , δηλώνει ο Γιάννης Κλούβας.

Βιογραφικό

Ο Γιάννης Κλούβας γεννήθηκε στη Ρόδο το 1955. Γονείς του είναι ο Αντώνιος και η Βασιλεία Κλούβα. Φοίτησε στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου και συνέχισε τις σπουδές του στην Σχολή Μαθητείας «ο Νηρεύς». Από το 1978 δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και της διασκέδασης στη Ρόδο. Υπήρξε Πρόεδρος  του Σωματείου των Μπαρ και Νυχτερινών Κέντρων του νησιού, είναι εν ενεργεία Πρόεδρος των Εστιατόρων Ρόδου (2 θητείες), Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Ρόδου, Σύμβουλος του ΕΒΕΔ ( 2 θητείες) και είναι ενε ενεργεία δημοτικός σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Ρόδου με την παράταξη Ρόδος Μπροστά.

 Ο Στέλιος Μπρίγγος υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος  με τον Γιώργο Χατζημάρκο

unnamed (1)«Η Μύκονος, το νησί μας, ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς παγκοσμίως, πρέπει να πρωταγωνιστεί στην νέα εποχή. Η αναβάθμιση της ζωής, η βελτίωση της καθημερινότητας, κυρίως στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας και του πολιτισμού πρέπει να είναι κυρίαρχο μέλημα όλων μας.
Το ζητούμενο δεν είναι μόνο να γίνει η Μύκονος γνωστή στον κόσμο, αλλά το πως θα διατηρήσει υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές.
Η συλλογική προσπάθεια, η συνεργασία, η ενότητα και η ενεργοποίηση των νέων πρέπει να αποτελέσουν τους πυλώνες στους οποίους θα στηριχθεί η κοινωνία μας.
Πιστεύω στις δυνατότητες της Μυκόνου. Σέβομαι και παραδειγματίζομαι από την ιστορία της και έχω ως αποστολή τη συνέχιση αυτής της παράδοσης με πίστη και συνέπεια.
Είμαι νέος εκπαιδευτικός. Βρίσκομαι σε επαφή με τα παιδιά της νεώτερης γενιάς με αποτέλεσμα να γνωρίζω τις σεισμικές μεταβολές στους προσανατολισμούς της.
Αισθάνομαι πως βρισκόμαστε όλοι σε ένα όχημα με σβησμένη μηχανή.
ΤΩΡΑ πρέπει να βάλουμε μπροστά, να συμβάλουμε ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί.»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα το 1985 στην Μύκονο.  Γιός του Δημητρίου Μπρίγγου, δασκάλου του νησιού για 40 χρόνια, και της Μαρίκας το γένος Δακτυλίδη.
Σπούδασα στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης με εξειδίκευση στην Αναλυτική Χημεία, από όπου και αποφοίτησα το 2008.Το 2010 μετά από κατατακτήριες εξετάσεις πέρασα στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Το 2009 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Βυζαντινή μουσική με την κατάκτηση του πτυχίου.
Κατά τα φοιτητικά χρόνια υπήρξα ιδρυτικό μέλος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ του τμήματος Χημείας 2004, Πρόεδρος ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΧΗΜΙΚΟΥ από το 2004 – 2008
Αναπληρωτής υπεύθυνος Πόλης, Υπεύθυνος Οργανωτικού Σχεδιασμού Ηρακλείου.
Στην Μύκονο υπήρξα ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ και αποτελώ έως και σήμερα μέλος της τοπικής Οργάνωσης.

Ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών Βιοτεχνών  Κυκλάδων υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

unnamed (2)Ο Γιάννης Κουζούπης θα συμμετάσχει στον συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου, υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.

«Η συνεργασία μου με το Συνδυασμό «Μπροστά στο Νότιο Αιγαίο» του Γιώργου Χατζημάρκου επιβεβαιώνει την ορθότητα της σύμπραξης που ξεκίνησε πριν 2 χρόνια σε Κεντρικό επίπεδο (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) με αποτέλεσμα σήμερα να εισπράττουμε τις επιτυχίες για τη χώρα μας (πρωτογενές πλεόνασμα, αξιοπιστία στις αγορές κλπ).

Οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, παρά τις επικρίσεις που δέχτηκαν, διατηρώντας τις πολιτικές τους θέσεις, συνεργάστηκαν και έπραξαν το καλύτερο και εφικτό με ένα μόνο κριτήριο, το συμφέρον της χώρας, και το πέτυχαν.

Έτσι και εγώ θεωρώντας ότι ο μοναδικός δρόμος για να βγούμε από την κρίση στη Σύρο, στις Κυκλάδες και στο Νότιο Αιγαίο γενικότερα είναι η συνεργασία με ανθρώπους της αγοράς, όπως είναι η συντριπτική πλειοψηφία του ψηφοδελτίου του Γιώργου Χατζημάρκου και του Γιώργου Λεονταρίτη.

Τα προβλήματα μεγάλα. Το Ακτοπλοϊκό κυρίαρχο. Οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα αλλά και όλα τα Νησιά του Αιγαίου πρέπει επιτέλους να αποκτήσουν την δική τους Εθνική Οδό, χωρίς εκπτώσεις.

Η Κεντρική Εξουσία, αλλά και οι Βρυξέλλες πρέπει να γνωρίζουν ότι στο θέμα αυτό δεν επαιτούμε, αλλά απαιτούμε και διεκδικούμε και αν δεν δοθεί λύση θα συγκρουστούμε.

Αγαπητοί Συμπολίτες Συριανοί, Κυκλαδίτες και Δωδεκανήσιοι,

Η αγωνιστική μου διαδρομή στα κοινά επί 40 χρόνια είναι η μοναδική εγγύηση για να με εμπιστευτείτε να σας εκπροσωπήσω. Σας δηλώνω ότι συνεργάζομαι με τον Συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου και του Γιώργου Λεονταρίτη διατηρώντας την πολιτική μου θέση με ένα και μόνο σκοπό. Να βοηθήσω τη Σύρο, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Γιάννης Κουζούπης

Βιογραφικό

Ο Γιάννης Κουζούπης γεννήθηκε στη Σέριφο το 1948. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως θαλαμηπόλος σε yacht και κρουαζιερόπλοια από το 1965 έως το 1972 κατόπιν και μέχρι το 1981 εργάστηκε ως Γεν. Διευθυντής των Ξενοδοχείων «Ερμής» και «Ευρώπη» στη Σύρο και ιδιοκτήτης του Ταξιδιωτικού Γραφείου Syros Travel από το 1980 μέχρι και το 1992. Κατόπιν και μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο της Εστίασης ως ιδιοκτήτης καταστήματος καφέ εστιατορίου και εργαστηρίου τροφίμων στη Σύρο και εστιατορίου στην Αθήνα.

Υπήρξε Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων & Ξενοδόχων Σύρου, Νομαρχιακός Σύμβουλος Κυκλάδων και Μέλος της Επιτροπής Ναυτιλίας, Μέλος του ΔΣ της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΣΤΕΡΑΣ Σύρου, συνιδρυτής και Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, συνιδρυτής και διατελέσει Μέλος του ΔΣ του Μουσικού Ομίλου Ώρα. Από το 1993 είναι Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Επαγγελματιών Επισιτισμού Σύρου «Η Τερψιχόρη» και από το 1996 μέχρι και το 2006 διετέλεσε Πρόεδρος του ΔΣ.

Είναι εν ενεργεία Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Κυκλάδων (από το 2003 μέχρι σήμερα) και Μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) από το 1996 μέχρι και σήμερα διατελώντας στις θέσεις του Γεν. Γραμματέα και του Αντιπροέδρου. Και από τους πρωτεργάτες της κατάργησης του Φόρου Παρεπιδημούντων και του φόρου επί των ακαθαρίστων εσόδων εστιατορίων. Μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (2 θητείες). Μέλος της Επιτροπής του ΕΟΤ για τη δημιουργία του Σήματος Ποιότητας της Ελληνικής Κουζίνας.

unnamed (4)Βαρβάρα Μανέτα – Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Πάρου (και Δήμος Αντιπάρου) με το συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γεώργιο Χατζημάρκο.

“Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση να συμμετέχω ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος του συνδυασμού «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο». 

Θα χαρώ ιδιαίτερα να συνεργαστώ με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γεώργιο Χατζημάρκο  για να κάνουμε πράξη το κοινό όραμα για Περιφέρεια σύγχρονη, οργανωμένη και αποτελεσματική για το καλό όλων των πολιτών και ειδικά των νέων.
Επιθυμώ να εργαστώ με τους συμπατριώτες μου για τα νησιά μας με όλη τη δύναμη που δίνουν οι γνώσεις και η θέλησή μου ως νέος άνθρωπος. Να δημιουργήσουμε ένα νέο, ειλικρινές, διαφανές και δυναμικό περιβάλλον ζωής. Να αφήσουμε πίσω τα λάθη του παρελθόντος. Με τοπική οικονομία που θα δίνει ευκαιρίες στους νέους για να μένουν στον τόπο μας, θα δίνει ασφάλεια και υποδομές στην οικογένεια για το μεγάλωμα των παιδιών της, και ηρεμία στους ηλικιωμένους για να χαίρονται τους κόπους της ζωής τους.

Να βάλουμε ξανά τη ζωή μπροστά!”

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

Ο τόπος μου είναι η Αντίπαρος. Με αυτήν ως κέντρο από μικρή εγώ και η οικογένεια μου ζούμε εδώ και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά και κοινωνικά, αλλά και στην Πάρο, και στις Κυκλάδες μας.

Σπουδάζω στο τρίτο έτος της σχολής πολιτικών μηχανικών του πανεπιστημίου του Derby (University of Derby), μιλώ Αγγλικά και Γερμανικά, ενώ έχω πιστοποιημένες γνώσεις στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Παράλληλα με τις σπουδές μου, εργάζομαι για απόκτηση εμπειρίας στο τεχνικό γραφείο που διατηρεί η οικογένεια μου με έδρα την Αντίπαρο. Επιπλέον εργάζομαι και σε ιδιωτική εταιρεία στον τομέα των πωλήσεων, σε μία προσπάθεια μου να εξοικειωθώ από νωρίς με την πραγματική αγορά, τα προβλήματα και τις ανάγκες των ανθρώπων της, τις σχέσεις με τους πολίτες/πελάτες, αλλά και για να έχω οικονομική αυτονομία. Να μην γίνομαι βάρος στην οικογένεια μου σε αυτή την κρίσιμη εποχή.

Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά ξεκίνησε πολύ νωρίς, στο πλευρό της γιαγιάς μου, Βαρβάρας Μανέτα, που υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος της Κοινότητας Αντιπάρου.
Από τότε με γέμιζε η ανάγκη να συμμετέχω στα κοινά και το έκανα μέσω από συλλογικούς, πολιτικούς φορείς.

Pin It on Pinterest