Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Ρόδο, με θύμα μία 82χρονη γυναίκα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά από τις αρμόδιες αρχές, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 07:10 στη Λεωφόρο Καλλιθέας, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Σμύρνης, όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός παρέσυρε την ηλικιωμένη πεζή.
Αμέσως μετά το συμβάν κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την 82χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η γυναίκα υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά της.
Ο 61χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας συνελήφθη στο πλαίσιο της προβλεπόμενης διαδικασίας που ακολουθείται σε περιπτώσεις θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων.
Την προανάκριση και τη διερεύνηση των ακριβών αιτιών και συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου, το οποίο εξετάζει όλα τα στοιχεία προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες της μοιραίας παράσυρσης.
Διαβάστε επίσης: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρή 82χρονη πεζή στη Ρόδο
Διαβάστε επίσης: «Μας ψήφισαν πρώτους και μας άφησαν εκτός» – Ηχηρό μήνυμα Θεουλάκη για τον ΙΣΡ
Διαβάστε επίσης: Βαγιανός: «Διαλύθηκε η σύμβαση για το έργο ύδρευσης από το Φράγμα Γαδουρά» – Η ΔΕΥΑΡ έτοιμη να αναλάβει
Διαβάστε επίσης: Έξι στους δέκα δεν είναι ικανοποιημένοι από το έργο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου!
