Νατάσα Βενετοκλή: Πολιτική απάντηση απέναντι στην λασπολογία

Είναι πολύς καιρός που παρακολουθώ τις υπόγειες και ανώνυμες  προσπάθειες σπίλωσης του ονόματος μου, της πολιτικής μου συμμετοχής στην ανεξάρτητη περιφερειακή παράταξη του Μανώλη Γλυνου, και ειλικρινά αρχικά θεωρούσα ότι το να απαντήσω θα όξυνε περισσότερο τα πράγματα και θα δημιουργούσε ένα κακόπιστο κλίμα ανταγωνισμού, αντί ευγενούς άμιλλας και υγιούς συναγωνισμού. Η σημερινή όμως απόπειρα διαδικτυακής λασπολογίας εις βάρος μου για άλλη μια φορά, με έκανε να σκεφτώ ότι το να μην αντιδράσω ίσως να σημαίνει στην αντίληψη του κόσμου ότι τους φοβάμαι ή  Ότι τους υπολογίζω.

Έτσι λοιπόν μιλώ σήμερα , λίγες μέρες πριν τις εκλογές, για να δηλώσω ότι είμαι η Νατάσα που όλοι γνωρίζετε τόσα χρόνια. Με την συγκεκριμένη πολιτική μου ταυτότητα. Με τις συγκεκριμένες πολιτικές μου θέσεις και απόψεις. Και πρωτίστως με την γνωστή σε εσάς αγάπη μου για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα.

Είναι ειλικρινά λυπηρό, αφελές, και συνάμα θυμίζει τακτικές μαφιόζικου μανιφέστου, το γεγονός ότι, αντί να προτιμήσουν τις  πολιτικές διαδικασίες του δημόσιου διαλόγου, επιλέγουν την παραπολιτική οδό της προπαγάνδας και του λίβελου.

Αυτό που εχει σημασία είναι η ουσία των πραγμάτων και η ουσία είναι μία και σαφής σε όλους: Οι εκλογές της 26ης Μαΐου δεν είναι μια απλή αναμέτρηση προσώπων αλλά κυρίως μια αναμέτρηση πολιτικών πολιτισμών και ιδεολογιών για τον τόπο μας. Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή, κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά. Η θέληση μου είναι να βοηθήσω τον τόπο μου με όλες μου τις δυνάμεις και να υποστηρίξω πολιτικούς δρόμους διαφάνειας και αλήθειας. Η ψήφος σας στο πρόσωπόμου έχει μέγιστη βαρύτητα καθώς είναι μια ψήφοςαλλαγής και προοπτικής. Με τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και η ψήφος σας για μένα θα είναι δύναμη για τον τόπο και την πρόοδο της τοπικής μας κοινωνίας.

Σας ευχαριστώ,

Νατασα Βενετοκλή

Pin It on Pinterest

Share This