Από το υγραέριο της ΡΟΔΟΓΚΑΖ, ήσασταν εσείς που ζαλιστήκατε όταν κυβερνούσατε

Παίζει τα ρέστα της η Συμμαχία, με τη στοχοποίηση υποψηφίων, στο παρά πέντε των εκλογών

 

Το να μιλά το ανώνυμο Γραφείο Τυπου της “κοινοπραξίας” για “πολιτικοικονομικό σύμπλεγμα που αλληλλοδιαπλέκεται και αλληλλοεξυπηρετείται”  και να δείχνει την Περιφερειακή Αρχή, είναι το μεγαλύτερο και πιο θρασύ ανέκδοτο της προεκλογικής περιόδου!

 

Μάλλον κοιτάξατε στον καθρέφτη και αναγνωρίσατε τον εαυτό σας,  αφού ήσασταν εσείς που ζαλιστήκατε από το υγραέριο της ΡΟΔΟΓΚΑΖ, όταν κυβερνούσατε τον τόπο.

Ευτυχώς , δεν σας μοιάζουμε. Σε τίποτα!

 

Επαναλαμβάνουμε πως στη θητεία της παρούσας Περιφερειακής Αρχής οι πολίτες και οι επιχειρηματίες δεν είναι όμηροι, ούτε εργαλεία.

Η συστηματική στοχοποίηση υποψηφίου συμβούλου της παράταξής μας, δείχνει την απόγνωσή σας σας μπροστά στην επερχόμενη ήττα, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Ψάχνετε απεγνωσμένα από κάπου να πιαστείτε, κάποιον να συκοφαντήσετε.

Είναι φανερό πως παίζετε τα ρέστα σας.

Η μόνη “βόμβα “ που υπάρχει και αποτελεί κίνδυνο για τη διανοητική υγεία των πολιτών,  είναι η δική σας προεκλογική εκστρατεία του μίσους, του ψεύδους και της συκοφαντίας. Σε αυτή στηρίξατε την πολιτική σας παρουσία, αυτό μόνο ξέρετε να κάνετε σε αυτό επιμένετε. Στη δική σας λάσπη βουλιάζετε μέρα με τη μέρα.  Ο χρόνος μετρά πια αντίστροφα για σας.

 

Κυριακή κοντή γιορτή

Pin It on Pinterest

Share This