Η Ναταλία Πετειναράκη – Βασιλογιώργη υποψήφια με τον Γιώργο Υψηλάντη

Η Ναταλία Πετειναράκη – Βασιλογιώργη γεννήθηκε το 1972 με καταγωγή  από  Κρήτη και  Κω. Μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Αποφοίτησε από το Τμήμα Φυτικής Παραγωγής της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας Ηρακλείου. Στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα στο τμήμα Θερμοκηπιακών και Ανθοκομικών καλλιεργειών, όπου απέκτησε κατάρτιση στην ανθοκομία.

Από το 1997 έως το 2000, διατηρούσε μικρή φυτωριακή μονάδα στις Γούβες Ηρακλείου. Το 2001 εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Παστίδα.

Το 2002 εργάστηκε στο Νομαρχιακό φυτώριο, ως υπεύθυνη παραγωγής μελισσοκομικών φυτών και θάμνων.

Στην Παστίδα, διατηρεί φυτωριακή μονάδα παραγωγής ανθοκομικών και λαχανοκομικών φυτών, μαζί με τον σύζυγο της Μανώλη Βασιλογιώργη, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, τον Γιώργο 12 ετών και την Κατερίνα 10 ετών.

Ως ενεργή πολίτης, με διάθεση προσφοράς στα κοινά, συμμετέχει στο Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Παστίδας.

 ΔΗΛΩΣΗ της ΠΕΤΕΙΝΑΡΑΚΗ-ΒΑΣΙΛΟΓΙΩΡΓΗ ΝΑΤΑΛΙΑΣ

Θεωρούσα πως η  συμμετοχή στην πολιτική ζωή του τόπου μας είναι υποχρέωση και ανάγκη. Τελικά είναι χρέος μας να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην αλλαγή που τόσο αποζητούμε. 

 Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο 1ος βαθμός τοπικής Αυτοδιοίκησης αντί να με αναχαιτίζουν, μου δημιουργούν μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης  απέναντι στον εαυτό μου, τους συμπολίτες μου και στα παιδιά μας. Είναι κατανοητή η δυσαρέσκεια και η δυσπιστία όλου του κόσμου για την ποιότητα και φερεγγυότητα της μέχρι σήμερα πολιτικής ζωής. Παρατηρώντας όμως από μακριά, δε θα μπορέσουμε ποτέ να δώσουμε τη λύση στο πρόβλημα.

Γι’ αυτό συμμετέχω ενεργά στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, με επικεφαλής τον ΓΙΩΡΓΟ ΥΨΗΛΑΝΤΗ. Έναν άνθρωπο νέο στο πολιτικό σκηνικό, με τεράστια όμως εμπειρία στα κοινά.  

 

Pin It on Pinterest