Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για κλοπή, αποδοχή-διάθεση προϊόντων εγκλήματος και αγοραπωλησία ναρκωτικών στη Σύμη

Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για κλοπή, αποδοχή-διάθεση προϊόντων  εγκλήματος και αγοραπωλησία ναρκωτικών στη Σύμη

Κατασχέθηκαν -34- ναρκωτικά χάπια και βρέθηκαν κλοπιμαία που αποδόθηκαν

Συνελήφθησαν προχθές (2.8.2014) το απόγευμα στη Σύμη, από αστυνομικούς  του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης δυο ημεδαποί ηλικίας 27 και 25 ετών,  κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, διάθεσης –  αποδοχής προϊόντων εγκλήματος και αγοραπωλησίας ναρκωτικών χαπιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας  εξακριβώθηκε ότι προχθές πρώτες πρωινές ώρες στη Σύμη ο 27χρονος  αφαίρεσε από κατοικία ημεδαπής, χωρίς να γίνει αντιληπτός, ένα φορητό  ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα φορητό υπολογιστή αφής, ένα κινητό  τηλέφωνο, χρήματα και ένα τραπεζικό βιβλιάριο, τα οποία στη συνέχεια  διέθεσε στον 25χρονο με αντάλλαγμα ναρκωτικά χάπια.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης και ύστερα από μεθοδικές αστυνομικές  ενέργειες εντοπίστηκε ο 27χρονος, ενώ ετοιμάζονταν να ταξιδέψει με  πλοίο της γραμμής για Ρόδο και βρέθηκαν στην κατοχή του το κλεμμένο  κινητό τηλέφωνο και -34- ναρκωτικά χάπια.

Ακολούθως εντοπίστηκε και 25χρονος και βρέθηκαν σε κατοικία όπου  φιλοξενούνταν τα υπόλοιπα κλοπιμαία, που του είχε πουλήσει ο 27χρονος  με αντάλλαγμα τα ναρκωτικά χάπια.

Τα ναρκωτικά χάπια κατασχέθηκαν, ενώ τα κλεμμένα αντικείμενα  αποδόθηκαν στη δικαιούχο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Pin It on Pinterest