Επίσκεψη της Νησιωτικής Ανατροπής στη Νάξο

Η Νάξος μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα ισόρροπης ανάπτυξης
για την Περιφέρεια
Νοτίου Αιγαίου”

 

 

Το νησί της Νάξου επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Μπενέτος Σπύρου μαζί με την Άννα Μαυρουδή, υποψήφια χωρική αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 για μια πρώτη συνέντευξη τύπου με τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 

 

Η έλλειψη ενδοκυκλαδικών δρομολογίων και η ανάγκη για παρουσία στη Σαντορίνη την Κυριακή στο ανοιχτό κάλεσμα για την υγεία αιτιολογούν την ολιγόωρη παραμονή τους στη Νάξο. Ο Μπενέτος Σπύρου δήλωσε, ότι στο προσεχές διάστημα η επίσκεψη τους στη Νάξο θα είναι διάρκειας τουλάχιστον δύο ημερών, καθώς η Νάξος με τον πλούτο της οικονομικής, πολιτιστικής και πνευματικής παραγωγής της και τις ποικίλες κοινωνικές και παραγωγικές δραστηριότητες, έχει έναν τέτοιο χαρακτήρα που συνάδει με τον αναπτυξιακό αναπροσανατολισμό της «Νησιωτικής Ανατροπής» και μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα ισόρροπης και βιώσιμης ανάπτυξης.

 

Σε συνέχεια της περιοδείας τους στις Κυκλάδες οι δύο υποψήφιοι βρίσκονται στη Σαντορίνη.

 

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποίησαν στη Ρόδο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το EuropeDirect Νοτίου Αιγαίου της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Pin It on Pinterest