Δυο ακόμα υποψήφιες στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Υψηλάντη

 

1/. Η ΚΑΙΤΗ ΜΠΙΛΙΑ-ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΗ, θα είναι υποψήφια στις επικείμενες εκλογές, με την παράταξη ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στο πλευρό του Γιώργου Υψηλάντη.

Είναι  παντρεμένη  με  τον  Κυριάκο Παπαστεργή  και  έχει  δύο  παιδιά, την  Ελένη  και  τον    Γιώργο.

Μεγάλωσε  στο  Νιοχώρι  της  Ρόδου  όπου  και  έζησε  τα  παιδικά της  χρόνια.

Ασχολήθηκε  πολλά  χρόνια  στο  χώρο  του  τουρισμού  έχει  μια  μικρή   οικογενειακή  ξενοδοχειακή  μονάδα  και   εργάζεται  στον  αερολιμένα  Διαγόρας  Ρόδου. 

Η Καίτη, ελπίζοντας σ’ ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας, ζητά από τις Ροδίτισσες και τους Ροδίτες, να την τιμήσουν με την ψήφο τους, στο συνδυασμό του Γιώργου Υψηλάντη .

 

2/. Η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΡΙΩΤΗ (Σμαραγδένια), θα είναι υποψήφια στις επικείμενες εκλογές, με την παράταξη ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στο πλευρό του Γιώργου Υψηλάντη.

Γεννήθηκε στη Ρόδο και έζησε πολλά χρόνια στο εξωτερικό (Καμερούν και Γαλλία), όπου και εργάσθηκε αρχικά σε οικογενειακή επιχείρηση και στη συνέχεια στο GroupAccor.

Μητέρα τεσσάρων παιδιών και γιαγιά, ασχολείται ενεργά με εθελοντικά κινήματα που ασχολούνται με το παιδί και την υγεία του.

Η Αικατερίνη ζητά από τις Ροδίτισσες και τους Ροδίτες να την τιμήσουν με την ψήφο τους, στο συνδυασμό του Γιώργου Υψηλάντη .

ΜΠΙΛΙΑ ΚΑΙΤΗ 2

ΚΑΡΙΩΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 1

Pin It on Pinterest