Μουσικό ταξίδι στη Ρόδο με καπετάνιο τον Νίκο Καββαδία, από τον Γ. Κούτρα και τον Α. Ρίζο – Φωτογραφίες

Χορηγός επικοινωνίας rodosreport

Μια όμορφη συνάντηση του μεγάλου ερμηνευτή Γιάννη Κούτρα με τον Απόστολο Ρίζο και την ιδιαίτερη χροιά του,  ταξίδεψε τη Ρόδο το Σάββατο 14 Ιουνίου σε ένα ταξίδι με καπετάνιο τον ποιητή της θάλασσας Νίκο Καββαδία.

Οι δυο τους , σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα στον πολυχώρο Χαραυγή, χάρισαν όμορφες στιγμές στο κοινό μέσα από τα μελοποιημένα ποιήματα του Νίκου Καββαδία. Αυτά που κάθε στίχος είναι μια εικόνα, μια ιστορία . Κάθε λέξη κρύβει ένα βαθύτερο νόημα.

Ο Γιάννης Κούτρας έχει ταυτίσει τη φωνή του με τον Σταυρό του Νότου και ο Απόστολος Ρίζος έχει αγαπήσει αυτά τα τραγούδια από τον μεγάλο ερμηνευτή. Έτσι συναντήθηκαν επί σκηνής και σάλπαραν για Ρόδο με την επιτυχημένη πρωτοβουλία που πήρε  ο Νίκος Σαββάκης ( tranzistoraki.gr) σε συνεργασία με την Καίτη Παρασκευά (Πολυχώρος Χαραυγή). Γνωστά και άγνωστα τραγούδια, διαχρονικά,που έχει αγαπήσει ο κόσμος ζωντάνεψαν εχθές στην Ιαλυσό με την παράσταση «Όλο τον Κόσμο Γύρισες» και ταξίδεψαν τον κόσμο σε ένα ιδιαίτερα όμορφο μουσικό ταξίδι με θαλασσινά χρώματα.

Στο τέλος της βραδιάς, οι μεγάλοι καλλιτέχνες έφυγαν με ένα αναμνηστικό δώρο από τη Ρόδο, προσφορά του τυπογραφείου Νίκου Χατζηκαλημέρη, χορηγού της εκδήλωσης, το οποίο τους προσέφερε η Ιωάννα Μαρίνου.

Τη βραδιά άνοιξαν οι δικοί μας καλλιτέχνες  Γιάννης Παπαθεοδώρου ,Μιχάλης Μαντικός  και Καλλιπάτειρα Χατζηκαλημέρη.

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest