Μόνο 20 άτομα επιτρέπονται στα Jumbo Ρόδου – Μόνο με ραντεβού ανα ένα άτομο και 30 λεπτά χρόνο

Ανοίγουν τα Jumbo τη Δευτέρα 5 Απριλίου όπως επίσημα ανακοίνωσε η εταιρεία. Δείτε το ωράριο για τις αγορές. Αναμένονται βεβαίως νέες οδηγίες μετά τις αποφάσεις κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων για Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Αχαΐα.

Τα Jumbo ανοίγουν τελικά τη Δευτέρα 5 Απριλίου, όπως ενημερώνουν με σχετική επίσημη ανακοίνωση. Το Πάσχα πλησιάζει και το ενδιαφέρον αυξάνεται για τις αγορές και τα δώρα του Πάσχα.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από την εταιρεία: «Αγαπητοί φίλοι των JUMBO, σας ενημερώνουμε ότι όλα μας τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και θα λειτουργούν με την υπηρεσία του ραντεβού . Το ραντεβού ισχύει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μόνο για 1 άτομο. Λόγω του περιορισμού των 20 ατόμων στις περιοχές που είναι στο «βαθύ κόκκινο» , τα ραντεβού εντός του καταστήματος ΔΕΝ μπορούν να ξεπερνούν τα 30 λεπτά. Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα των Σπάτων και του Αμαρουσίου στο Avenue. Ευχαριστούμε πολύ!»

Σημειώνεται πάντως ότι θα υπάρξουν και νέες αλλαγές μετά τα νέα μέτρα κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων που ξαφνικά )μόλις 48 ώρες αργότερα) αποφάσισαν να μην ανοίξουν το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Αχαΐα.

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο λειτουργίας των Jumbo αυτός είναι ο εξής:

Παρακαλούμε επιλέξτε κατάστημα και ακριβή ώρα προσέλευσης.

Το ραντεβού ισχύει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μόνο για 1 άτομο.

Αφού κλείσετε το ραντεβού σας, θα λάβετε άμεσα email επιβεβαίωσης και 2 ώρες πριν το ραντεβού σας θα λάβετε email & sms υπενθύμισης του ραντεβού. Αν κλείσετε το ραντεβού σας σε λιγότερο από 2 ώρες θα λάβετε άμεσα email & sms επιβεβαίωσης.

Λόγω του περιορισμού των 20 ατόμων στις περιοχές που είναι στο «βαθύ κόκκινο» , τα ραντεβού εντός του καταστήματος ΔΕΝ μπορούν να ξεπερνούν τα 30 λεπτά.

Ωράριο λειτουργίας :

Δευτέρα έως Σάββατο: 08.00-20.30

Ωράριο επιστροφών:

Υγιή προϊόντα: Τρίτη εως Παρασκευή 08:00-20:30

Ελαττωματικά προϊόντα: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 14.00 – 20.30

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ