Μοίρασαν τρόφιμα σε άπορες οικογένειες οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου Ρόδου

Προσφορά αγάπης και  αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας

Τα φετινά Χριστούγεννα έχουν άρωμα αλληλεγγύης και προσφοράς για το 4ο Γυμνάσιο Ρόδου (Καζούλλειο).

Γονείς, μαθητές, καθηγητές, με μεγάλη διάθεση για προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπο, πρόσφεραν τρόφιμα που μοιράστηκαν από αντιπροσώπους τους  σε οικογένειες συν – ανθρώπων μας σε μεγάλη ανάγκη.

Πραγματικά, ήταν συγκινητική η κινητοποίηση μαθητών, γονέων και καθηγητών του  Συλλόγου Διδασκόντων που αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή, συνεισφέροντας τόσο υλικά όσο και με τον πολύτιμο χρόνο τους και σε ωράριο πέραν του σχολικού.

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, το 15μελές μαθητικό συμβούλιο και όλους τους μαθητές του σχολείου μας, καθώς και τη Διεύθυνση και το Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου για την στήριξη και την ενεργό συμμετοχή τους σε αυτή την προσπάθεια που γέμισε χαμόγελα και ζεστασιά μερικές οικογένειες της «διπλανής πόρτας».

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο Δημοτικό Οργανισμό Πρόνοιας για τη βοήθεια του στην οργάνωση της προσπάθειας μας, στα Super Market Πάππου και Παναγιωτάς, καθώς και στο οπωροπωλείο του Βασίλη Σκόνη για την  ευγενική προσφορά  σε τρόφιμα και φρούτα, καθώς  και τη συμπαράσταση τους σε αυτήν την πράξη  ανθρωπιάς.

Κλείνοντας, μια ευχή: Το 2015 ας είναι μια χρονιά με λιγότερους ανθρώπους σε ανάγκη, ας είναι μια χρονιά που τέτοιες πρωτοβουλίες δεν θα χρειάζονται.

 

Καλή και Ευτυχισμένη Χρονιά!

4ο Γυμνάσιο Ρόδου – Καζούλλειο


Pin It on Pinterest