Σε Μητρόπολη και Κοινωνικό Παντοπωλείο ο Σ.Καρίκης – Δέσμευση συνεργασίας για το κάλο των ευπαθών ομάδων

Από τη Μητρόπολη Ρόδου ξεκίνησε τη Δευτέρα 24 Μαρτίου τις επαφές του με τους τοπικούς φορείς ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Στράτος Καρίκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Σοφία και τα μέλη της παράταξής του, Μαριάννα Κολώνα (επιχειρηματία), Γιώργο Αλεξίου (τέως αντιδήμαρχο Ν. Ρόδου), Στέφανο Δράκο (Δρ. πολιτικό μηχανικό), Αναστασία Τσούλλου-Δημητριάδη (στέλεχος τουριστικής επιχείρησης), Ρένα Καραγιάννη (ξενοδόχο) και Γιώργο Τζεδάκη (δικηγόρο).

Ο κ. Καρίκης μετέφερε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου, Κύριλλο τη μεγάλη αγάπη και το σεβασμό των Ροδιτών προς τον Ποιμενάρχη τους και εξέφρασε το θαυμασμό του για το σπουδαίο έργο που επιτελεί αθόρυβα και αποτελεσματικά και για το γεγονός ότι περιβάλει όλους τους πολίτες του νησιού με στοργή.

Στα πλαίσια της συζήτησης, ο κ. Καρίκης δήλωσε ότι είναι απαραίτητη η καλύτερη συνεργασία με την Εκκλησία και η μεγαλύτερη συνδρομή του Δήμου Ρόδου στο έργο της με σκοπό την αύξηση των παροχών προς τους ασθενέστερους οικονομικά συμπολίτες μας.

Επίσκεψη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Στράτος Καρίκης και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρόδου. Αφού ενημερώθηκε αναλυτικά από την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο, αρμόδια για θέματα κοινωνικής πολιτικής, κ. Δέσποινα Μουτάφη για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ο κ. Καρίκης εξέφρασε τη δέσμευση της παράταξής του για πιο άμεση συνεργασία της Εκκλησίας, του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με στόχο να εμπλουτισθεί η προσφορά προς τις ασθενείς κοινωνικές ομάδες του νησιού μας με περισσότερα είδη αλλά και για να αυξηθεί ο αριθμός των δικαιούχων.

Ο κ. Καρίκης συνεχάρη την κ. Μουτάφη για το πολύ σημαντικό έργο το οποίο επιτελείται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και δήλωσε ότι η παράταξη «Ροδίων Όραμα», κατά τις ημέρες του Πάσχα θα ενισχύσει, σε συνεργασία μαζί της, τις συγκεκριμένες δράσεις. Επίσης, τόνισε την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει η παράταξή του στην ανακούφιση και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, προτείνοντας μέσα από το πρόγραμμά της, τις προτεραιότητές της για το συγκεκριμένο τομέα.

Pin It on Pinterest