Δείτε φωτογραφίες από το μυστικό τροπικό νησί της Κίνας

Ίσως το επόμενο next big thing της βιομηχανίας του τουρισμού είναι ένα «άγνωστο» νησί που ανήκει… στην Κίνα και δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τους προορισμούς της Καραϊβικής.
Η γαλάζια αμόλυντη θάλασσα που περιστοιχίζει το νησί έρχεται σε πλήρη αρμονία με το εκτυφλωτικό μπλε του ουρανού δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό τροπικό σκηνικό… στην Κίνα.
Το νησί που βλέπετε στις φωτογραφίες θα μπορούσε να ανήκει στο σύμπλεγμα των Βερμούδων και να είναι ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για μήνα του μέλιτος, κι όμως δεν είναι τίποτα από τα δυο.
Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, το νησί Hainan, βρίσκεται στην Άπω Ανατολή και ανήκει στην Κίνα… Μάλιστα, έχει αποκτήσει μεγάλη δημοσιότητα, με τη Huffington Post να παραμιλά για τις όμορφες ακτές του.
Το εξωτικό νησί, που διαθέτει άγρια βλάστηση και εντυπωσιακές θερμές πηγές είναι μια τροπική όαση της Ανατολής. Η μόνη διαφορά του από τα νησιά της Καραϊβικής είναι ότι βρίσκεται στον Ειρηνικό και είναι ένα προάστιο της Κίνας, κατά τα άλλα δεν διαφέρει σε τίποτα. Στο Hainan μπορείς να κολυμπήσεις, να εξερευνήσεις τα δάση, να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τον ελεύθερό σου χρόνο.
Η Sanya, η κυριότερη πόλη του νησιού, διαθέτει δαντελωτές αμμουδερές παραλίες, πολλά beach bars, μεγάλα resorts και σφύζει από νυχτερινή ζωή. Το νησί είναι ιδιαιτέρως δημοφιλές στους Κινέζους, που σπεύδουν να το επισκεφτούν για να “πάρουν”… λίγο καθαρό αέρα.
Η ιδανική περίοδος για να επισκεφτείς το μικρό παράδεισο της Κίνας είναι ο Νοέμβριος, όταν τα νερά είναι θερμά και το κλίμα ήπιο. Οπότε προλαβαίνουμε και δεν προλαβαίνουμε να το επισκεφτούμε άμεσα!
 

Pin It on Pinterest