«Η Μυρτώ δε μιλάει, ουρλιάζει μόνο όταν πονάει»

«Η Μυρτώ είναι σε μια κατάσταση που καταλαβαίνει τα πάντα αλλά δε μιλάει και δεν κινείται. Έχει πόνους, είναι ανήσυχη και κλαίει πολύ έντονα», λέει στην κάμερα του «Ε» η μητέρα της.

Η κ. Κοτρώτσου, σχεδόν δύο χρόνια μετά την κακοποίηση του παιδιού της στην Πάρο απο Πακιστανό λαθρομετανάστη, ζει το δικό της Γολγοθά αφού βλέπει το παιδί της να υποφέρει αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τη βοηθήσει.

Η Μυρτώ μετά τη νοσηλεία της στη Βοστώνη επέστρεψε εδώ και περίπου τέσσερις μήνες στην Ελλάδα και νοσηλεύεται σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

«Κάνει καθημερινά ένα 5ωρο πρόγραμμα ειδικών θεραπειών», αναφέρει η μητέρα της και προσθέτει: «Η Μυρτώ ουρλιάζει μόνο όταν πονάει».

«Έχω να ακούσω δύο χρόνια τη λέξη μαμά από το στόμα της. Δε θα με πείραζε όμως να μην ακούσω ξανά αυτή τη λέξη αν έβλεπα το παιδί μου να γίνεται καλύτερα», λέει.

Ερωτηθείσα για το εάν υπάρχουν ελπίδες, εκείνη απαντά: «Οι γιατροί δε μας δίνουν καμία πιθανότητα, ούτε οι Έλληνες ούτε οι Αμερικανοί. Το μέλλον είναι άγνωστο».

Η κ. Κοτρώτσου σημειώνει ότι η Μυρτώ δεν έχει θυμηθεί ποτέ το γεγονός και δε θα θυμηθεί ποτέ. «Δεν υπάρχει περίπτωση να θυμηθεί κι αυτό είναι το μόνο καλό», λέει η μητέρα της προσθέτοντας: «Οι γιατροί μας είπαν να της πούμε ότι την χτύπησε κάποιος άνθρωπος που ήθελε να της κλέψει το κινητό. Γιατί την χτύπησε με τόση μανία, γιατί την κακοποίησε, δεν τα ξέρει».

Για τον Πακιστανό λαθρομετανάστη που προκάλεσε τόσο κακό στο παιδί της, απαντά: «Δε θέλω ο άνθρωπος που έκανε τη Μυρτώ έτσι να πεθάνει. Θέλω να πονάει όπως η κόρη μου», λέει ελπίζοντας κάποια ημέρα το παιδί της να γίνει καλά.

Πηγή : newsbomb.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This