Μήνυμα του υποψήφιου δημάρχου Σ. Καρίκη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ο Υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, Στράτος Καρίκης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου:

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου αποτελεί για όλους τους πολίτες της χώρας, ημέρα εθνικής μνήμης. Αποτίουμε φόρο τιμής στους προγόνους μας, που με ηρωισμό και αυταπάρνηση έδωσαν τον υπέρτατο αγώνα για την ελευθερία και την εθνική ανεξαρτησία της χώρας μας.
Στο πέρασμα των χρόνων, το μήνυμα της 25η Μαρτίου του 1821 παραμένει αναλλοίωτο. Οι θυσίες ενός λαού που αγωνίζεται και διεκδικεί να ορίζει τη μοίρα του δικαιώνονται μέσα από τη διαρκή προσπάθεια και με την υπεράσπιση των ιδανικών της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας. 

Στη σημερινή εποχή, ο ελληνισμός έρχεται αντιμέτωπος με νέες ιστορικές προκλήσεις που έχουν να κάνουν με την υπεράσπιση των κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων και με την υπέρβαση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα. Αυτός ο αγώνας προϋποθέτει να αγωνιστούμε ομαδικά, να προτάξουμε το «εμείς» για να δώσουμε νέα πνοή στον τόπο μας.

Στην δύσκολη εποχή που ζούμε, καλούμαστε όλοι μαζί να προτάξουμε και πάλι την ενότητα και την συλλογικότητα με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό του νησιού μας, της Ρόδου. Το μήνυμα της εθνικής παλιγγενεσίας, αποτελεί για εμάς μήνυμα επανεκκίνησης, για μία Ρόδο η οποία θα μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Είμαστε εδώ για να κάνουμε μαζί μία νέα αρχή.

Χρόνια πολλά σε όλους.

Pin It on Pinterest